خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آووکادو و کاهش کلسترول بد/ افزایش سرطان های لوزالمعده و کلورکتال

مهر | سلامت و پزشکی | جمعه، 10 آبان 1398 - 02:33
حوزه سلامت در هفته رو به پایان، در جهان، شاهد اخبار و رویدادهای متعدد و مختلفی بود که به مرور گزیده ای از مهم ترین آنها می پردازیم.
مواد،شيميايي،سرطان،كلوركتال،آووكادو،IQ،لوزالمعده

به گزارش خبرنگار مهر، مهم ترین اخبار منتشرشده در حوزه بهداشت، درمان و تغذیه در سطح جهان به شرح زیر بوده اند:
ارتباط قرارگیری مادر در معرض مواد شیمیایی و IQ پایین کودک
محققان دریافتند قرارگیری مادر در سه ماهه اول بارداری در معرض برخی مواد شیمیایی موجود در ظروف پلاستیکی مواد خوراکی و نوشیدنی و سایر مواد شیمیایی یافت شده در محصولات مصرفی با IQ پایین تر کودک تا سن ۷ سالگی مرتبط است.
کمبود ویتامین D منجر به ضعف عضلانی می شود
تحقیق پژوهشگران نشان می دهد شیوع ضعف عضلانی در افراد مسن مبتلا به کمبود ویتامین D دو برابر بیشتر است.
آووکادو به کاهش کلسترول بد کمک می کند
محققان دریافتند مصرف روزانه یک عدد آووکادو با کاهش میزان کلسترول بد LDL در افراد چاق یا دارای اضافه وزن مرتبط است.
افزایش جهانی موارد ابتلا به سرطان های لوزالمعده و کلورکتال
نتایج مطالعه بر روی ۱۹۵ کشور جهان نشان می دهد نرخ مرگ و میر جهانی ناشی از سرطان لوزالمعده و نرخ وقوع سرطان کلورکتال بین سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۷، ۱۰ درصد افزایش داشته است.