بازماندن چهار درصد دختران ایرانی از تحصیل/ احزاب به سهم بانوان در کاندیداتوری مجلس توجه کنند
معاون رئیس جمهور در امور خانواده و زنان گفت: در سالهای پیش از انقلاب 38 درصد از کودکان دختر از تحصیل بازمانده بودند، اما در حال حاضر این آمار به چهار درصد رسیده است.

معاون رئیس جمهور در امور خانواده و زنان گفت: در سالهای پیش از انقلاب 38 درصد از کودکان دختر از تحصیل بازمانده بودند، اما در حال حاضر این آمار به چهار درصد رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، معصومه ابتکار عصر امروز در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه لرستان، اظهار داشت: مسؤولان استان با توجه به وقوع سیل ویرانگر فعالیتهای خوبی در حوزه زنان و امور خانواده انجام دادهاند.
وی با بیان اینکه لرستان در حوزه اشتغال بانوان در رتبه ششم کشور قرار دارد، افزود: 41 درصد از کارکنان دولت را بانوان تشکیل میدهند.
معاون رئیس جمهور در امور خانواده و زنان با اشاره به رشد پنج درصدی جمعیت مدیران زن در کشور طی سه سال گذشته، افزود: این مهم نشان دهنده توجه ویژه دولت به موضوع مدیریت بانوان است.
ابتکار تصریح کرد: احزاب به سهم بانوان در کاندیداتوری مجلس توجه کنند، از این رو امیدواریم که در مجلس شورای اسلامی آینده شاهد حضور پر رنگتر بانوان شویم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تنها 6 درصد نمایندگان مجلس بانوان هستند، گفت: این درصد شایسته بانوان ایرانی نیست.
معاون رئیس جمهور در امور خانواده و زنان گفت: ایجاد عدالت در جامعه یکی از مهمترین عوامل وقوع انقلاب در کشور بود و حضرت امام خمینی (ره) نیز پس از انقلاب تاکید ویژهای بر تحقق عدالت در کشور داشتند.
ابتکار با اشاره به اینکه ایجاد عدالت در کشور میتواند در شرایط حاضر باعث افزایش قدرت نظام جمهوری اسلامی در دنیا شود، افزود: با وجود پیشرفتهای زیادی که پس از انقلاب تحقق یافته است، متاسفانه در حوزه عدالت جنسیتی هنوز به جایگاه درخور بانوان ایرانی نرسیدهایم.
وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه نگاه ویژهای به بحث عدالت جنسیتی شده است و محورهای تحقق این امر را در 167 شاخص در دولت تهیه کردهایم.
معاون رئیس جمهور در امور خانواده و زنان بیان کرد: در سالهای پیش از انقلاب 38 درصد از کودکان دختر از تحصیل بازمانده بودند، اما در حال حاضر این آمار به چهار درصد رسیده که حتی این آمار نیز در شان جمهوری اسلامی ایران نیست.
ابتکار تصریح کرد: بایستی با انجام برنامههای تخصصی بتوانیم میان فعالیتهای اجتماعی و انجام وظیفه مادری در خانواده تعادل ایجاد کنیم که دادن مرخصی پس از زایمان به بانوان یکی از این اقدامات است.
انتهای پیام/