خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز نشست پارلمان به ریاست حلبوسی؛ تکذیب بررسی برکناری یا استعفای عبدالمهدی

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 09 آبان 1398 - 16:32
منابع عراقی از آغاز نشست پارلمان به ریاست محمد حلبوسی خبر دادند.
پارلمان،بررسي،عبدالمهدي،استعفاي،عادل،عراق،وزير

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه الفرات، نشست پارلمان عراق امروز پنجشنبه ریاست محمد الحلبوسی آغاز شده است.
بررسی قانون بازنشستگی از جمله مسائلی است که در نشست امروز پارلمان صورت خواهد گرفت.
این در حالی است که یک نماینده پارلمان عراق تاکید کرده است که پارلمان در نشست امروز موضوع برکناری عادل عبدالمهدی را بررسی نخواهد کرد.
یک رسانه عراقی به نقل از جاسم البخاتی نماینده جریان حکمت ملی به رهبری سید عمار حکیم اعلام کرد شایعه بررسی برکناری یا استعفای عادل عبدالمهدی نخست وزیر صحت ندارد.
البخاتی به روزنامه بغداد الیوم گفت نشست پارلمان همچنان ادامه دارد و طی آن قانون بازنشسته و برخی تدابیر سابق بررسی خواهد شد.
وی تاکید کرد هرگز در این نشست مسئله برکناری یا استعفای عادل عبدالمهدی نخست وزیر بررسی نخواهد شد.
این درحالی است که برخی منابع رسانه‌ای عراقی مدعی شده بودند که پارلمان عراق نشست خود را به بررسی استعفای نخست وزیر اختصاص خواهد داد و مذاکراتی در این زمینه میان ائتلاف‌های الفتح و سائرون در جریان است.
عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق درخواست مقتدی صدر رهبر جریان صدر برای استعفای دولت را رد کرد و با ارسال نامه‌ای برای وی خواستار توافق رهبر جریان صدر با هادی العامری رهبر ائتلاف الفتح به جای درخواست برای برگزاری انتخابات زودهنگام شد.