خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت و وزارت نیرو از ساخت سدهای لاستیکی حمایت می‌کنند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 آبان 1398 - 16:22
آستارا- معاون وزیر نیرو با تأکید بر اینکه مشکلات آستارا بعد از بهره برداری از سدهای لاستیکی و تصفیه‌خانه فاضلاب حل می شود، گفت: ساخت سدهای لاستیکی از سوی دولت و وزارت نیرو حمایت می شوند.
لاستيكي،آستارا،سد،شهرستان،آب،گيلان،استان

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم تقی‌زاده خامسی عصر پنچ شنبه در جریان بازدید از سد لاستیکی در حال احداث ملاهادی آستارا، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت نیرو از احداث و تکمیل سدهای لاستیکی در استان گیلان حمایت می‌کند و در صورت انجام منظم پروژه‌ها توسط پیمانکاران، درباره تامین اعتبار پروژه‌های سد لاستیکی در استان گیلان مشکلی نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه سدهای لاستیکی در گیلان اثرگذار خواهند بود و اعتبارات خوبی در این زمینه برای استان پیش بینی شده است، گفت: سد لاستیکی آستارا برای آینده این شهرستان مرزنشین مهم و حیاتی است.
تقی‌زاده خامسی با اشاره به اینکه خوشبختانه با تلاش نماینده آستارا در مجلس شورای اسلامی،۲۰ میلیارد تومان اعتبار از سازمان برنامه و بودجه برای تصفیه خانه آب این شهرستان دریافت شده است که بخشی از آن تامین شده است.
وی ادامه داد: برای سد لاستیکی ملاهادی نیز بخشی از اعتبارات پرداخت شده و درصدد پیشبرد فیزیکی این پروژه هستیم.
معاون وزیر نیرو با اشاره به طراحی یک خط از برنامه بلندمدت آب شهرستان آستارا آغاز شده و درصدد اتصال این خط به ماده ۵۶ هستیم، گفت: تلاش می شود تا نگرانی‌های مردم این شهرستان مرزنشین را در حوزه آب در آینده مرتفع شود.
وی تصریح کرد: قطعا مشکلات حوزه آب و فاضلاب در شهرستان مرزی آستارا با اتمام پروژه‌های سد لاستیکی و تصفیه خانه فاضلاب شهری رفع خواهد شد.