سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن با جدیت به دنبال شبهه‌افکنی و زیر سوال بردن مبانی انقلاب اسلامی است

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 09 آبان 1398 - 13:55
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: شبهه افکنی و زیرسوال بردن مبانی انقلاب اسلامی هدفی است که دشمن با جدیت دنبال می‌کند.
اسلامي،آبان،13،تبليغات،هماهنگي،شوراي،تلاش،آمريكا،استان،عراق، ...

ایسنا/تهرانرئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: شبهه افکنی و زیرسوال بردن مبانی انقلاب اسلامی هدفی است که دشمن با جدیت دنبال می‌کند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام سیدمحسن محمودی در جلسه نهایی ستاد برگزاری مراسم یوم الله 13آبان شهرستان ورامین که در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد با اشاره به تلاش دشمن برای شبهه افکنی در مبانی انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: امروز باید آگاهی نسبت به تلاش دشمن در این زمینه بالاتر برود و 13 آبان بهترین فرصت است.
وی ادامه داد: برخی روی شعار مرگ بر آمریکا هم شبهه افکنی می‌کنند درحالی که این شعار، ریشه قرآنی دارد و باید در فرصت 13 آبان، جهت روشنگری و تبیین موضوع استکبارستیزی تلاش کرد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران گفت: روز 13 آبان روز دستگیری حضرت امام راحل، تسخیر لانه جاسوسی و شهادت تعدادی از دانش‌آموزان به دست رژیم پهلوی است و باید درباره اسناد 13 آبان بیشتر کار و تلاش کرد.
محمودی گفت: در جریان تسخیر لانه جاسوسی، مردم ورامین در مقابل سفارت آمریکا حاضر شدند و سند بصیرت و ولایتمداری خود را به نمایش گذاشتند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران یادآور شد: 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است و باید 13 آبان امسال بسیار باشکوهتر از سال های گذشته باشد
محمودی تاکید کرد: امروز این باور وجود دارد که هیچ کشوری در دنیا توان برخورد با آمریکا را مانند ایران ندارد.
وی با اشاره به فتنه اخیر در کشور عراق و لبنان افزود: فتنه امروز در عراق و لبنان به مانند فتنه سال 88، انقلاب اسلامی و جریان مقاومت اسلامی را نشانه رفته است و اکنون در عراق، استکبار تلاش دارند تا تقابل میان دو کشور ایران و عراق ایجاد کند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران اظهار کرد : راهپیمایی 13 آبان متعلق به همه اقشار و طبقات است و همه نهادها عضو شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند.
وی در پایان افزود: افول آمریکا شوخی نیست و امروز ضعف آمریکا بر همگان آشکار شده است.
انتهای پیام