خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار در مجتمع ذوب آهن هرسین / یک کارگر کشته و ۲ نفر زخمی شدند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 آبان 1398 - 13:25
کرمانشاه_ فرمانده انتظامی هرسین از وقوع انفجار در کارگاه جمع آوری ضایعات مجتمع ذوب آهن این شهرستان خبر داد.
حادثه،پليس،هرسين،ذوب،انفجار،مجتمع،درماني

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ همتعلی شکری اظهار داشت: شب گذشته (چهارشنبه) و پس از دریافت گزارشی از سوی پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع انفجار منجر به جرح و فوت در مجتمع ذوب آهن هرسین، ماموران پاسگاه انتظامی چهر به سرعت در محل حاضر شدند.
وی ادامه داد: با حضور پلیس در محل مشخص شد، انفجار در کارگاه جمع آوری ضایعات مجتمع ذوب آهن با توجه به وجود مواد قابل اشتعال و بنا بر علل نامعلومی رخ داده است.
فرمانده انتظامی هرسین تصریح کرد: بر اثر این حادثه، ۳ تن زخمی و به سرعت به مراکز درمانی انتقال داده شدند که متاسفانه یکی از مجروحان به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.
این مسئول یادآور شد: دیگر مصدومان حادثه که از ناحیه پای راست و بازوی چپ دچار صدمه شده اند هم اکنون در مراکز درمانی تحت مداوا هستند.
وی با اشاره به تشکیل پرونده ای در این خصوص گفت: علت وقوع این حادثه در دست بررسی است.