خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استانداردسازی 1300 کلاس درس در خراسان رضوی/ جشن خداحافظی با بخاری نفتی در مدارس فیروزه

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 09 آبان 1398 - 02:03
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان‌ رضوی از استانداردسازی سیستم گرمایشی 1300 کلاس درس در این استان خبر داد.
مدارس،فيروزه،شهرستان،نوسازي،خراسان،درس،كلاس،استان،رضوي،گرماي ...

ایسنا/خراسان رضویمدیرکل نوسازی مدارس خراسان‌ رضوی از استانداردسازی سیستم گرمایشی 1300 کلاس درس در این استان خبر داد.
به گزارش ایسنا، جاسم حسین‌پور مدیرکل نوسازی مدارس خراسان ‌رضوی با بیان این نکته که برچیدن بخاری‌های نفتی و مدارس خشتی و گلی در سراسر کشور از اهداف سازمان نوسازی مدارس کشور بوده است، گفت: استان خراسان رضوی به عنوان معین استان سیستان و بلوچستان به همراه دو معین دیگر طرح تخریب و نوسازی مدارس خشتی و گلی این استان را در دستور کار خود داده‌اند و این امر تا دوماه دیگر اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: طرح برچیدن بخاری‌های نفتی از مدارس حاصل تلاش و مصوبه نمایندگان مجلس بود که در پی آن سهم 20 درصد از عوارض گاز به 50 درصد رسید و بدون این مصوبه نمی‌توانستیم 1300 کلاس درس در خراسان رضوی را در فاصله سه ماه استاندارد سازی کنیم.
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان ‌رضوی بیان کرد: بیش از 10 درصد استانداردسازی سیستم گرمایش مدارس استان سهم شهرستان فیروزه بوده ‌است که با اجرای این طرح 150 کلاس درس با اعتبار 6 میلیارد ریال به سیستم‌های استاندارد گرمایشی مجهز شد.
وی تکمیل پروژه‌های حیات طیبه را یکی دیگر از اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نامید و گفت: در استان خراسان رضوی یک پروژه حیات طیبه با زیر بنای 12 هزار متر مربع و 48 کلاس درس وجود دارد که امیدواریم تا پایان سال شاهد افتتاح این پروژه باشیم.
حسین‌پور با بیان این نکته که یک میلیون و 300 هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی به تحصیل مشغول هستند، اظهارکرد: اداره کل نوسازی مدارس خراسان رضوی از نظر عملکرد در توزیع نظام، فضا و تجهیزات در تمام شاخص‌ها در سطح کشور رتبه برتر را دارد ولی به دلیل جمعیت زیاد دانش‌آموزی، تراکم در کلاس‌های درس بالاست و به همین دلیل سرانه فضاهای آموزشی و ورزشی به ویژه در شهرستان‌های بزرگ همچون نواحی مشهد، تبادکان و نیشابور پایین است.
ابوالفضل حکیم‌پور فرماندار شهرستان فیروزه نیز در آیین خداحافظی با بخاری نفتی در مدارس فیروزه این شهرستان را از مناطق کم برخوردار کشور نامید و عنوان کرد: شهرستان فیروزه به لحاظ نیروی انسانی از مناطق با استعداد و بسیار نخبه است و آمار در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش و پرورش نشان‌دهنده این است که به رغم امکانات محدودی که در اختیار دارد، رتبه های بسیار خوبی را در آزمون‌های علمی کسب می‌کنند.
وی گفت: در سال 1392 شاخص برخورداری روستاهای شهرستان فیروزه از گاز 18 درصد بود ولی امروز در آستانه شاخص 100 درصدی بهره‌مندی روستاها از گاز طبیعی هستیم.
حکیم‌پور با اشاره به مطالبات اجتماعی در بحث استانداردسازی مدارس، اظهارکرد: امروز در شهرستان فیروزه 116 آموزشگاه در قالب 437 کلاس درس به تجهیزات گرمایشی استاندارد مجهز شدند که از این میان 25 آموزشگاه با 66 کلاس درس با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد و 500 میلیون ریال به بخاری هوشمند مجهز شدند، همچنین 84 آموزشگاه با 371 کلاس به سیستم مرکزی گرمایش مجهز شدند.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان فیروزه در ادامه تصریح کرد: دانش‌آموزان در شهرستان فیروزه برای اینکه از شرایط آموزش شنا استفاده کنند باید به شهرستان همجوار بروند و با توجه به اینکه استانداردهایی برای حمل و نقل دانش‌آموزان وجود دارد ساخت استخر شنای دانش‌آموزی از مطالبات جدی خانواده‌هاست .
وی گفت: در صورت فروش اماکن بلا استفاده آموزش و پرورش و تخصیص هزینه آن برای ساخت استخر دانش‌آموزی شهرستان فیروزه تا دو برابر هزینه فروش این اماکن را از محل بودجه شهرستان برای این امر اختصاص می‌دهد.
در ادامه هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوانح ناشی از بروز آتش‌سوزی در مدارس در سال‌های اخیر بیان کرد: بارها شاهد سوختن بچه‌ها در مدارس بودیم که این موضوع جگر همه انسان‌های آزاده خاصه مادران و زنان آزاده را به درد آورده‌است.
وی همچینین با بیان این نکته که طرح استانداردسازی مدارس و حذف بخاری نفتی در مدارس شهرستان فیروزه اجرا شده است، اظهارکرد: روند مهاجرت در شهرستان فیروزه در سال‌های اخیر به صفر رسیده و امیدواریم در آینده مهاجرت معکوس و افزایش رشد جمعیت فیروزه را شاهد باشیم.
همچنین حمید گرمابی دیگر نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، گفت: حوادث آتش‌سوزی در مدارس همچون حادثه شین‌آباد و حادثه اخیر در استان سیستان و بلوچستان منجر به هزینه‌های انسانی، مادی و اعتباری بسیاری شد.
وی بیان کرد: در سال جاری هزینه‌های قابل توجهی در حوزه استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس شد و سال گذشته از بنیاد برکت برای 25 مدرسه شهرستان فیروزه با کمک سازمان نوسازی سیستم‌های گرمایشی اجرا شد و امروز مدارس ایمن شده‌اند تا با خیال راحت فرزندان در مدارس فعالیت علم‌آموزی داشته باشند و مدارس این شهرستان عاری از بخاری‌های غیر استاندارد نفتی باشد.
گرمابی گفت: شهرستان فیروزه محروم است و نیاز به توجه بیشتری دارد تا بتوان محرومیت‌ها رفع کرد و با رشد و شتاب بیشتری به سمت محرومیت‌زدایی پیش رود.
انتهای پیام