خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نرخ بیکاری در گیلان نسبت به سال گذشته ۳ درصد کاهش یافته است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 آبان 1398 - 21:00
رشت- استاندار گیلان باتأکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت اتحادیه اوراسیا برای رونق اقتصادی، گفت: براساس آمار نرخ بیکاری استان گیلان نسبت به سال گذشته ۳ درصد کاهش یافته و به ۹.۶ درصد رسیده است.
گيلان،اقتصاد،مقاومتي،زارع،توليد،اوراسيا،استاندار،بيكاري،آمار

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان زارع شامگاه چهارشنبه در جلسه اقتصاد مقاومتی که در سالن اجتماعات استانداری گیلان برگزار شد با اشاره به تحریم‌های نابرابر دشمن علیه نظام، اظهار کرد: همه نهادها و دستگاه‌ها باید بر اساس اقتصاد مقاومتی سیاست گذاری، برنامه ریزی و حرکت کنند.
استاندار گیلان اقتصاد مقاومتی را بهترین نقش راه عنوان کرد و افزود: حلقه مفقوده اقتصاد کشور عدم توجه به بخش تولید و سرمایه گذاری در بخش خصوصی بوده که همواره با چالش مواجه است.
وی با بیان اینکه یکی از زنجیره‌ها و مولفه‌های تسهیل‌گر دولت است، گفت: تسهیل در صدور مجوزها، حمایت و پیگیری امور مربوط به بخش خصوصی از جمله این اقدامات است.
زارع از صادرات غیر نفتی بعنوان راهبردهای اقتصاد مقاومتی نام برد که سبب افزایش سهم در تولید ناخالص ملی می شود، تصریح کرد: استان گیلان با وجود ظرفیت‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعت، گردشگری، فرصت و موقعیت جغرافیایی می تواند استفاده بیشتری از این حوزه داشته باشد.
استاندار گیلان با بیان اینکه در شرایط تحریم باید از وجود کشورهای همسایه و مزیت اتحادیه گمرگی و اوراسیا نهایت استفاده را کرد، ادامه داد: در این راستا باید کمیسیون مشترک ایران و روسیه تقویت شده و امور مربوط به راه‌اندازی دبیرخانه اوراسیا در گیلان تسریع شود.
زارع با اشاره به کاهش سه درصدی نرخ بیکاری استان گیلان نسبت به سال گذشته، بیان کرد: تاکنون ۳۶۹ واحد نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشته‌اند و نرخ بیکاری در تابستان بر اساس آمار امسال ۹.۶ درصد است که این آمار کمتر از متوسط کشوری است.