خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار نسبت به آلوده سازی موبایل از طریق ارسال پیامک

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 آبان 1398 - 21:00
یاسوج- رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد نسبت به انتشار ویروس و آلوده سازی موبایل از طریق ارسال پیامک های ناشناس و مخرب هشدار داد.
شهبازي،كاربر،ويروس،نصب،لينك

به گزارش خبرگزاری مهر، سرگرد روح الله شهبازی، افزود: به تازگی لینک‌هایی با عنوان فیلتر شکن (vpn)، این برنامه را نصب کن خیلی خوبه و به در بخوره و آدرس‌ها به صورت پیامک انتشار یافته که آلوده به ویروس است.
شهبازی پور تصریح کرد: درصورت نصب این برنامه‌ها ممکن است کاربر با مشکلاتی از جمله تخلیه شارژ، ارسال پیامک‌های انبوه، پیام‌های تهدید آمیز واز دسترس خارج شدن گوشی مواجه شود.
شهبازی پور خاطرنشان کرد: پیامک‌های ارسالی حاوی لینک مخرب است و در صورت نصب به طور خودکار و بدون اطلاع کاربر تغییراتی در دستگاه وی ایجاد می‌شود.
وی افزود: با دنبال کردن این لینک ها به منظور گسترش، پیغام برای مخاطبان افرادی که در فهرست کاربر قرار دارد ارسال شده و همه آنان به ویروس آلوده می‌شوند.
رئیس پلیس فتا استان گفت: کاربران به این گونه پیامک‌ها اعتنا نکرده و همیشه از آنتی ویروس به روز (ویژه سیستم اندروید) و مطمئن بر روی گوشی‌های خود استفاده کنند.