سازمان استاندارد استان مرکزی کمبود نیروی انسانی دارد
استاندار مرکزی گفت: سازمان استاندارد استان مرکزی با کمبود نیروی انسانی مواجه است.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید علی آقازاده عصر امروز در آیین گرامیداشت روز ملی استاندارد با اشاره به شرایط ویژه کشور در تولید صادرات و عرضهی محصولات اظهار داشت: باوجود شرایط ویژه کشور در تولید صادرات و عرضه محصولات صاحبان صنایع، کارخانجات و واحدهای تولیدی استان در صف نخست جنگ اقتصادی هستند که موفق هستند.
وی افزود: مدیران کنترل کیفی نماینده دولت و مردم در نظارت صحیح و تولید محصول هستند به همین سبب کار بسیار سخت و حساسی در کنترل کیفی کارخانجات دارند، حدود 10 هزارنفر ساعت آموزش برای مدیران کنترل کیفی انجام شده که میتواند بیشتر از میزان هم آموزش انجام شود.
استاندار مرکزی ادامه داد: موتور محرک اداره کل استاندارد مدیران کنترل کیفیت هستند که گزارش از اقدامات و حضور در مراحل تولید همه محصولات نیازمند استاندارد را برعهده دارند که با گزارش خود مسئولان را نسبت به احساس مسئولیت بیشتر برای یک کالا و یا احساس اطمینانخاطر از کالا را حساس، تحریک و آگاه میکنند.
آقازاده تصریح کرد: یکی از مشکلات موجود در حوزه استاندارد کمبود نیروی انسانی و پرسنل است که موسسه استاندارد و ادارات دولتی شاید یک دهم آنچه که نیاز داشته باشند (از نظر تجهیزات و پرسنل )در اختیار دارند به همین سبب کار استاندارد را سختتر میکند، در استان مرکزی که استان صنعتی و افتخار تولید و صنعت در کشور است، در 7 ماهه امسال بیش از 611 میلیون دلار صادرات غیرنفتی از محصولات تولیدی استان داشتیم که افتخار بزرگی برای اقتصاد استان است.
وی عنوان کرد: اداره کل استاندارد نقش مهمی در ارتقا کیفیت محصولات تولیدی و محصولات صادراتی به خارج از کشور دارد به عبارتی محصولات صادراتی به خارج از کشور هویت،شناسنامه و آبرو ایران است به همین سبب همه باید به این موضوع توجه کنیم، اگر چشم امید به اقتصاد ایران و صادرات غیرنفتی داریم باید صادرات باکیفیت باشد تا مشتریان بیشتری جذب کند زیرا خرید محصول ایرانی با کیفیت میتواند به گسترش مشتریان در کشورهای هدف منجر شود.
استاندار مرکزی بیان کرد: افزایش صادرات غیرنفتی ایران در سالهای اخیر نشاندهنده این است که بازارهای خوبی را هدف گرفتیم، محصولات باکیفیت در توسعه صادرات غیرنفتی و افزایش درآمدهای ناشی از آن نقش مهمی دارند، باتوجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری سال رونق تولید نامگذاری شده باید در کنار رونق تولید جهاد استاندارد و کیفیت تولید هم داشته باشیم به همین سبب باید اداره کل استاندارد به این موضوع توجه ویژهای داشته باشد.
آقازاده تصریح کرد: باید در کنار افزایش کمیت به افزایش کیفیت هم توجه کرد که میتواند موفقیت اقتصادی ایران در همه زمینهها فراهم کند، اگر 4تا 5 درصد هزینههای تولید افزایش پیدا کند، تولیدی که به دست مصرف کننده میرسد بیشتر عمر میکند به عبارتی در حوزه مسکن و ساختمان باید برای 300 نوع صنایع برنامهریزی کرد تا عمر ساختمان به 100 سال برسد که 2 تا 3 درصد افزایش هزینهها در تولید محصولات متعدد کاملا جبران میشود و نام نیک از تولیدکننده، مدیرکنترل کیفی و کشور برجای میماند.
وی ادامه داد: امروز در دنیا صنایع باکیفیت هستند به همین سبب باید در کشور به این جایگاه برسیم البته در سالهای اخیر تولیدکنندگان دقت بیشتری در ارتقا محصول دارند، تولیدکننده باید برای استمرار وافزایش تولید در زمینه کیفیت و کمیت در داخل و خارج کشور تلاش کند، اگر 2 تا 3 درصد به دنبال افزایش کیفیت محصول باشیم دهها و صدها برابر سود به سرمایهگذار و تولیدکننده در داخل و خارج از کشور میرسد.
استاندار مرکزی افزود: باتوجه به مضیقههای دولت در جذب و تامین نیروی لازم برای کارشناسان اداره کل استاندارد پیشنهاد میشود تا بخشی از نظارتها به صورت برونسپاری انجام شود به عبارتی به صورت سازمانی و نهادینه به بخش خصوصی داده شود تا نظارتها بیشتر انجام شود، نخستین استان در زمینه کیفیت بتن هستیم که اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است.
آقازاده تصریح کرد: در زمینه موضوع آسانسورها، شهربازیها و برخی فعالیتهایی که مستقیما متوجه مردم بهویژه کودکان، سالخوردگان و زنان است اقدامات خوبی انجام شده که امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
انتهای پیام/ش