خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آبخیزداری بالادستی تهران در حال تخریب است

فارس | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 08 آبان 1398 - 16:11
فرماندار تهران گفت: متأسفانه ظرفیت آبخیزداری بالادستی تهران از بین رفته است و باید در این خصوص اقدامی صورت گیرد.
تهران،استان،فرماندار،فرهادي،آبخيزداري،آزادراه

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، عیسی فرهادی فرماندار تهران در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان تهران، گفت: 7 سال است که یک ریال هم از اعتبارات به تهران داده نشده است و اگر با باران، برف‌های تهران نیز آب شود، نمی‌توانیم پاسخگوی مشکلات آن باشیم.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت آبخیزداری بالادستی تهران از بین رفته است، گفت: این موضوع 10 میلیون جمعیت تهران را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و بحث بسیار مهمی است.
فرماندار تهران اظهار داشت: 7 روددره از این آبخیزداری تأمین می‌شوند و هر چقدر تخریب این بخش بیشتر باشد، قطعا مشکلات نیز افزایش پیدا می‌کند.
فرهادی یادآور شد: در مواقع بحرانی باید خدمات‌رسانی بر عهده شهرداری تهران باشد؛ چراکه دیگر ادارات در این حوزه بسیار ضعیف هستند.
وی اضافه کرد: در خصوص آزادراه تهران ـ شمال بعضی از تونل‌ها، خاکبرداری‌ها و خاکریزی‌ها نیاز به بازدید دارد؛ چراکه روستاهای پایین‌دستی آزادراه را با مشکلاتی مواجه کرده است.
فرماندار تهران اظهار داشت: در سیل خوزستان، خرم‌آباد و گلستان، استان تهران معین استان خوزستان شد و در دشت آزادگان اقدامات خوبی انجام دادند و درخواست می‌شود که اگر استانداری معین یک استان دیگر می‌شود، تمامی زیرمجموعه استان تهران تحت نظر استانداری تهران وارد عمل شود.
انتهای پیام/