خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ربیع الاول؛ فرصت بندگی است

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 08 آبان 1398 - 15:42
یک استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به فرا رسیدن ماه ربیع الاول اظهار کرد: ماه ربیع الاول فرصت خوبی است که تلاش کنیم، دلهایمان بهاری شود وهرچه بیشتر در مسیر بندگی خداوند حرکت کنیم.
پيامبر،ربيع،هجرت،الاول،ظهور،پذيرش،مسير،عج،بهار،مناسبت،اسلام

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام امین کثیری، در ویژه برنامه « بهار را می مانی» که به مناسبت فرا رسیدن ماه ربیع الاول و پایان ماههای محرم و صفر از آنتن رادیو گفت‌وگو پخش شد، تصریح کرد: در ماه ربیع الاول مناسبت های ارزشمندی وجود دارد که یکی از این مناسبت ها آغاز امامت امام زمان(عج) است.
وی با بیان اینکه یکی از القاب زیبای امام زمان «ربیع الانام»است، خاطرنشان کرد: این لقب به معنای بهار انسان است، چرا که در عصر ظهور ، زمستان تاریخ بشر به پایان می رسد و بهار تاریخ بشر آغاز می شود.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان این که انسان‌ها به صورت فطری معتقد به منجی هستند که با حضور خود گره درهم تنیده کارها را باز کند و با ظلم و بی عدالتی مبارزه کند، اظهار کرد: یکی از مهم ترین کارها برای فراهم کردن هر چه بیشتر زمینه ظهور حضرت مهدی(عج)، پذیرش حق و دوری از لجاجت بر باطل است.
این کارشناس مسائل مذهبی با بیان اینکه برخی از افراد با خودداری از پذیرش حق و لجاجت بر امر باطل خود را به هلاکت می‌اندازند، ادامه داد: کسانی که بر پذیرش حق اصرار دارند و در این مسیر حرکت می کنند از کسانی هستند که در مسیر فراهم کردن ظهور و میانجی تلاش می‌کنند و وقتی امام زمان (عج) ظهور می کنند ، تعدادی از کسانی که ایشان را همراهی می کنند در ظاهر شیعه و یا مسلمان نیستند اما گوش پذیرش حق را دارند .
وی همچنین با اشاره به اینکه یکی دیگر از مناسبت‌ها در ماه ربیع الاول هجرت پیامبر(ص) از مکه به مدینه است، گفت: هجرت پیامبر(ص) آن قدر اتفاق بزرگی است که به عنوان مبدا تاریخ مسلمانان تعیین شده است .
این استاد دانشگاه و حوزه با بیان اینکه پس از هجرت پیامبر(ص) ،اتفاقات متعددی در پی آن رخ داد، اظهار کرد: با هجرت پیامبر(ص) از مکه به مدینه، اسلام وارد فصل جدیدی شد.
در این مسیر حضرت علی (ع) که در شب هجرت، علیرغم خطرات متعددی که وجود داشت در بستر پیامبر اسلام (ص) قرار گرفتند، عشق شان به خدا و پیامبر اسلام را به صورت عینی جلوه گر کردند.
حجت الاسلام کثیری در پایان صحبت های خود در این برنامه در رادیو گفت‌وگو تاکید کرد: مناسب است از فرصت ربیع الاول برای آغازی مجدد و حرکت در مسیر ائمه اطهار استفاده کنیم و از خداوند بخواهیم که دلمان مثل باران دارای رحمت واسعه باشد.