خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات سرمربی ریوآوه درباره مصدومیت طارمی

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 08 آبان 1398 - 06:23
کارلوس کاروالیال، سرمربی ریوآوه آخرین روند درمانی مهدی طارمی، مهاجم ایرانی تیمش پس از مصدومیت در بازی هفته هشتم لیگ برتر پرتغال را تشریح کرد.
طارمي،مهدي،شرايط،بازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روزنامه Abola پرتغال، کارلوس کاروالیال در نشست خبری پیش از بازی برابر مورینسه در چارچوب هفته نهم لیگ برتر پرتغال درباره شرایط مهدی طارمی اظهار داشت: او روز یکشنبه نمی‌توانست راه برود اما شرایط او از روز گذشته بهتر شده است.
البته طارمی امروز هم در تمرین‌های گروهی ریوآوه شرکت کرد و این مسئله نشان‌دهنده بهبود شرایط جسمانی این بازیکن است.
سرمربی تیم ریوآوه افزود: مهدی طارمی صبح فردا در آخرین آزمایش پزشکی شرکت می‌کند تا مشخص شود که آیا می‌تواند برابر مورینسه بازی کند یا خیر.
مهدی طارمی در دقیقه 70 بازی هفته گذشته برابر تیم فریرا از ناحیه مچ پا مصدوم شده بود.
انتهای پیام/+