خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رگبار و رعد و برق در برخی مناطق کشور/آسمان پایتخت بارانی است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 07 آبان 1398 - 10:41
بر اساس نقشه‌های هواشناسی امروز برای برخی مناطق کشور رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.
شرق،كشور،شمال،رعد،سواحل،درياي،برق،غرب،بيني

سازمان هواشناسی اعلام کرد؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، براساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، از امروز برای بخش‌هایی از شمال شرق کشور، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، جنوب غرب کشور، نیمه شمالی کرمان، فارس، یزد و با احتمال بخش‌هایی از بوشهر و خراسان جنوبی، افزایش ابر و رگبار‌های پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می‌شود.
چهارشنبه با ورود سامانه‌ای بارشی از شمال غرب و غرب کشور بارش‌ها در این مناطق آغاز شده به تدریج سواحل دریای خزر را در برمی‌گیرد و از بعد از ظهر دامنه‌های جنوبی البرز در قزوین و تهران نیز با افزایش ابر، بارش باران، گاهی با رعد و برق همراه خواهد بود.
همچنین این شرایط در بخش‌هایی از شرق و شمال شرق کشور نیز رخ خواهد داد.
از روز پنجشنبه گستره فعالیت این سامانه سواحل دریای خزر، شرق و مرکز کشور، جنوب خراسان رضوی و دامنه‌های غربی و شرقی البرز مرکزی در شرق استان تهران، قزوین و سمنان را در برمی‌گیرد.
همچنین در شمال استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان و بخش‌هایی از هرمزگان نیز رگبار باران گاهی با رعد و برق پیش بینی می‌شود.
بیشتر بخوانید: رگبار و رعد و برق در برخی مناطق کشور/آسمان پایتخت بارانی است
از روز جمعه تقویت بارش‌ها در سواحل شمالی کشور، در استان‌های اردبیل، شمال آذربایجان غربی و شرقی نیز افزایش ابر و رگبار باران گاهی با رعد و برق پیش بینی می‌شود.
این شرایط در اوایل وقت در بخشی از شرق و جنوب شرق کشور و در بعضی ساعات در استان هرمزگان نیز دور از انتظار نخواهد بود.
شنبه نوار شمالی در شمال غرب تا شرق کشور شاهد ابرناکی و بارندگی می‌شود که شدت بارندگی در سواحل دریای خزر خواهد بود.
از روز دوشنبه تا چهارشنبه با فعالیت طوفان حاره ای در شرق دریای عمان، سواحل دریای عمان و شرق تنگه هرمز مواج بوده و ارتفاع موج بین دو و نیم تا سه و نیم متر پیش بینی می‌شود.
انتهای پیام/