خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی به سوی مسجدی در جنوب غرب فرانسه

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 06 آبان 1398 - 22:02
در تیراندازی به سوی مسجدی در جنوب غرب فرانسه دست کم 2 نفر مجروح شدند و فرد مهاجم تلاش داشت تا این مسجد را به آتش بکشاند.
تيراندازي،مهاجم،مسجد،مسجدي،مجروح

در تیراندازی به سوی مسجدی در جنوب غرب فرانسه دست کم 2 نفر مجروح شدند و فرد مهاجم تلاش داشت تا این مسجد را به آتش بکشاند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک فرد اقدام به تیراندازی به سوی مسجدی در شهر بایون در جنوب غرب فرانسه کرده است.
بر اساس گزارش رسانه‌های فرانسوی، پلیس فردی که اقدام به تیراندازی کرده است را دستگیر کرده است.
گزارش‌ها حاکی از آن است که در این تیراندازی دست کم 2 نفر مجروح شدند.
طبق گزارش‌ها، فرد مهاجم چندین تیر به سوی مسجد شلیک کرده و یک خودرو نیز در این تیراندازی آتش گرفته است.
پلیس در پیام توئیتری اعلام کرد که فرد مهاجم دستگیر شده است.
گزارش‌ها حاکی از آن است که مهاجم مردی حدود 60 ساله بوده که مجهز به سلاح بوده و ساعت 3:15 بعدازظهر به وقت محلی این حمله را انجام داد.
فرد مهاجم همچنین تلاش داشت تا یک وسیله آتش‌زا را نیز به داخل مسجد پرتاب کند.
آسیب دیدگان این حمله دو مرد کهنسال بودند که 74 و 87 سال سن داشتند.
انتهای پیام/.