خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ میلیارد ریال پارچه قاچاق در خرم‌آباد کشف شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 06 آبان 1398 - 21:38
خرم‌آباد- فرمانده انتظامی لرستان از توقیف یک دستگاه خودرو کامیون حامل کالای قاچاق به ارزش ۳ میلیارد ریال در خرم آباد خبر داد.
قاچاق،مهديان،نسب،پارچه،سردار،ماموران

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حاجی محمد مهدیان نسب امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا ماموران پاسگاه انتظامی کمالوند خرم آباد حین گشت زنی در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه خودرو کامیون مظنون و با هماهنگی مقام قضائی آن را متوقف کردند.
وی خاطر نشان کرد: ماموران در بازرسی از این خودرو ۱۴۴ طاقه پارچه قاچاق کشف و یک نفر را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی لرستان با بیان این که کارشناسان ارزش پارچه های قاچاق کشف شده را ۳ میلیارد ریال اعلام کردند، گفت: فرد خاطی با تشکیل پرونده به مراجع ذی صلاح معرفی شد.
سردار مهدیان نسب گفت: پلیس با عزمی راسخ و با قاطعیت تمام و در حمایت از تولیدات داخلی، با مفسدان اقتصادی و قاچاقچیان کالا مبارزه خواهد کرد.