خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکرار موضع‌گیری خصمانه منوچین علیه ایران

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 06 آبان 1398 - 17:26
وزیر خزانه‌داری آمریکا به تکرار موضع‌گیری خصمانه کشورش علیه ایران پرداخت.
ايران،وزير،آمريكا،استيو،ميلادي،فشار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز، استیو منوچین وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز دوشنبه با اتخاذ موضعی خصمانه علیه تهران از افزایش فشار اقتصادی بر ایران خبر داد.
وزیر خزانه‌داری آمریکا که در سرزمین های اشغالی به سر می برد، پس از اتمام نشست خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم به خبرنگاران در اظهاراتی مضحک مدعی شد که اجرای کارزار حداکثر فشار در قالب تشدید تحریم‌های علیه ایران تا کنون موفق بوده و موجب قطع قابل توجه منابع مالی حکومت ایران شده است!
استیو منوچین بدون اشاره به بیش از ۱۵ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی در تأئید صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران در ادامه افزود: این روال را همچنان ادامه خواهیم داد تا مانع توسعه برنامه هسته‌ای ایران شویم.
گفتنی است، آمریکا پس از خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی با ایران موسوم به برجام و همچنین نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در ۸ می سال گذشته میلادی، تحریم‌هایی را علیه تهران وضع کرده است.