کره جنوبی خواستار از سرگیری مذاکره با کره شمالی شد
مهر
|
بینالملل
|
دوشنبه، 06 آبان 1398 - 10:56
دستور رهبر کره شمالی برای تخریب تاسیسات منطقه گردشگری کومگانگ، موجب شده تا سئول خواستار مذاکره مجدد با پیونگ یانگ شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، چند روز بعد از آنکه «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی خواستار تخریب تاسیسات گردشگری منطقه توریستی کومگانگ شد کره جنوبی از پیونگ یانگ خواست در این زمینه با یکدیگر مذاکره کنند.
رهبر کره شمالی چند روز پیش در اقدامی بی سابقه ضمن انتقاد از پدرش به خاطر وابستگی به کره جنوبی در موضوع توسعه تفرجگاه کوه کومگانگ در ساحل شرقی، دستور حذف همه امکاناتی را که توسط کره جنوبی ساخته شده است، صادر کرد.
در واکنش به این دستور، کره جنوبی از کره شمالی خواسته است تا برای بحث و گفتگو در این مورد هیات کارشناسی تشکیل دهند.
کره جنوبی خواستار گفتگوی چهره به چهره برای حل این مساله شده و گفته است که برای عادی سازی برنامه به دنبال راه حل های خلاقانه خواهد بود.