سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم ملی عراق بدون بشار رسن و لژیونرهایش در جام خلیج فارس

مهر | ورزشی | دوشنبه، 06 آبان 1398 - 10:13
تیم ملی فوتبال عراق بدون حضور لژیونرهایش از جمله بشار رسن در جام خلیج فارس شرکت می‌کند.
تيم،عراق،ملي،مسابقات،فوتبال

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و چهارمین دوره مسابقات فوتبال جام خلیج فارس آذرماه به میزبانی قطر برگزار می شود.
در این دوره از مسابقات فقط پنج تیم یعنی قطر، عراق، کویت، عمان و یمن حضور خواهند داشت.
به دلیل مشکلات سیاسی قطر با بحرین، امارات و عربستان این سه کشور از حضور در این دوره مسابقات خودداری کرده اند.
جام خلیج فارس در شرایطی برگزار می شود که تیم ملی فوتبال عراق بدون لژیونرهایش پا به این مسابقات می گذارد.
«باسل کورکیس» مدیر تیم ملی فوتبال عراق در این خصوص گفت: این رقابت ها خارج از «فیفادی» برگزار می شود و بنابراین باشگاه های خارجی به بازیکنانشان اجازه نمی دهند که تیم ملی عراق را همراهی کنند.
مدیر تیم ملی عراق تاکید کرد: فقط یک راه برای حضور لژیونرها در تیم عراق وجود دارد و آن این است که موافقت باشگاه ها را جلب کنیم.
تیم ملی عراق نزدیک به ۸ لژیونر دارد که یکی از آنها بشار رسن هافبک تیم فوتبال پرسپولیس است.