خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرین پرفشار تراکتوری‌ها پس از استراحت یک روزه

فارس | ورزشی | دوشنبه، 06 آبان 1398 - 00:19
بازیکنان تراکتور پس از استراحت یک روزه، تمرین پرفشاری را برگزار کردند.
دنيزلي،تمرين،زمين،شاگردانش،تمريني،تراكتور،تمرينات

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه تراکتور، این جلسه تمرینی امروز (یکشنبه پنجم آبان ماه) از ساعت 11:30 در زمین چمن ورزشگاه بنیان دیزل آغاز شد و مصطفی دنیزلی ابتدای تمرین دقایقی برای شاگردانش صحبت کرد.
سلیمان گوکهان مربی بدنساز تراکتور برای حفظ آمادگی بازیکنان، تمرینات هوازی پر فشاری را برای آنان تدارک دیده بود و سنگربانان نیز زیر نظر مراد آیهان آیدین تمرینات اختصاصی انجام دادند.
تراکتوری‌ها در ادامه در قالب سه گروه قرمز، سفید و آبی در فضای کوچک تمرین پاس کاری و حفظ توپ انجام دادند.
دنیزلی در آیتم بعدی تمرین، شاگردانش را به چهار گروه تقسیم کرد و به ترتیب دو تیم با یکدیگر بازی درون تیمی انجام دادند.
سپس شاگردان دنیزلی بازی درون تیمی در نصف زمین انجام داده و برنامه‌های تاکتیکی مورد نظر کادرفنی را در زمین پیاده کردند.
این جلسه تمرینی پس از دو ساعت با سرد کردن بدن بازیکنان به پایان رسید.
سید احمد موسوی که با مصدومیت مواجه است،به نرم دوی پرداخت.
انتهای پیام/