خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنکور عامل استرس و اضطراب در دانش آموزان/ باید نشاط در محیط دانشگاهی جریان داشته باشد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 05 آبان 1398 - 18:04
مدیر کل دفتر وزارتی وزارت بهداشت گفت: وزیر بهداشت تاکید دارند که شرایط رفاهی دانشجویان را ارتقا دهیم تا نشاط در محیط دانشگاهی جریان داشته باشد.
روان،سلامت،بهداشت،محيط،درمان،جوان،دانشگاه،بستر،رواني

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
حسین داوودی مدیر کل دفتر وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اهمیت سلامت روان به ویژه در قشر جوان و دانشجویان اظهار کرد: ماباید تلاش کنیم تا اختلالات روانی و موضوعات مورد بهداشت جوان در قشر جوان کشور بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
او ادامه داد: ما باید بستر مناسب را در محیط جامعه و دانشگاه ایجاد کنیم تا از بروز اختلالات و مخاطرات روانی جلوگیری صورت گیرد، چرا که همیشه پیشگیری اهمیت بیشتری نسبت به درمان دارد.
بیشتر بخوانید: کمبود ۲۰۰ روانشناس در دانشگاه‌های علوم پزشکی/غربالگری سلامت روان دانشجویان آبان انجام می‌شود
باید محیط دانشگاه و مدارس را پرنشاط کنیم
مدیر کل دفتر وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: وزیر بهداشت تاکید دارند که شرایط رفاهی دانشجویان را ارتقا دهیم تا نشاط در محیط دانشگاهی جریان داشته باشد و دانشجویانی پر نشاط و با سلامت روان بالا داشته باشیم.
در تلاش هستیم تا بستر آرامش را برای دانشجویان در محیط دانشگاه ها فراهم کنیم.
داوودی اظهار کرد: البته باید به محیط دانش آموزی نیز مانند دانشجویی توجه داشته باشیم و بستر نشاط و آرامش را در محیط درسی فراهم کنیم هر چند که برنامه هایی مانند کنکور خود عامل بروز برخی چالش‌های روانی مانند استرس و اضطراب در دانش آموزان و زمان ورود آن‌ها به دانشگاه است.
پوشش بیمه ای خدمات روانشناسی و مشاوره در دست کارشناسی
مدیر کل دفتر وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: امیدواریم با غربالگری سلامت روان و ایجاد بستر لازم بتوانم فرزندان با سلامت روان بالا داشته باشیم.
داوودی درباره پوشش بیمه ای خدمات روانشناسی و مشاوره بیان کرد: این طرح در دبیرخانه شورای عالی بیمه مطرح شده است و کارهای کارشناسی آن در حال انجام است و امیدواریم به سرانجام برسد.
بیشتر بخوانید: رونمایی از سند پایش سلامت روان دانشجویان/ شناسایی ١٣ اختلال روانی در بدو ورود دانشجو به دانشگاه
انتهای پیام/
پوشش بیمه ای خدمات روانشناسی در دست کارشناسی