خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت وام دکتری بدون تاخیر/ ۸۰۰ میلیارد تومان اقساط سر رسید شده داریم

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 05 آبان 1398 - 13:35
رئیس صندوق رفاه دانشجویی از پرداخت بدون تاخیر تمام وام‌های دانشجویان دوره دکتری خبر داد.
وام،پرداخت،رفاه،صندوق،دانشجويان

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وام دانشجویان دکتری اظهار کرد: برای پرداخت وام‌های دکتری در حال پیگیری هستیم که به تاخیر نیفتد.
او با اشاره به پرداخت وام‌های لیست ارسالی از دانشگاه‌ها افزود: تاکنون تمامی وام‌ها پرداخت شده است و اگر در خصوصی وامی پرداختی نداشتیم، مشکل در ناقص بودن پرونده دانشجو بوده است.
مطیعی گفت: دانشجویانی که وام خود را نگرفته اند می‌توانند با مراجعه به معاونت دانشجویی صندوق رفاه وام خود را پیگیری کنند.
بیشتر خوانید: چگونه وام دانشجویی بگیریم؟
+ جزئیات
او ادامه داد: برای بسیاری از دانشجویان دکتری که درخواست و ثبت نام وام را داشتند، این وام پرداخت شده است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی تصریح کرد: پرداخت معوقات قسطی دانشجویان در حال پیگیری است چرا که معوقات صندوق رفاه تمام نخواهد شد و دانشجویان جدید نیز وام تحصیلی می‌گیرند.
او بیان کرد: ۸۰۰ میلیارد تومان اقساط سر رسید شده داریم که برخی از آن‌ها به موقع پرداخت شده و برخی در نوبت معوقات صندوق رفاه است.
انتهای پیام/
پرداخت معوقات قسطی دانشجویان در حال پیگیری است