خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاهبردار ۱۰ میلیارد ریالی در سرعین دستگیر شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 04 آبان 1398 - 19:02
سرعین - فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: فردی که با سوء استفاده از نسبت خانوادگی کلاهبرداری ۱۰ میلیارد ریالی کرده بود، در شهرستان سرعین دستگیر شد.
پليس،اعتمادش،سرعين،كلاهبرداري،شريك،اردبيل

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پلیس اردبیل، هوشنگ حسینی عنوان کرد: فردی با مراجعه به کلانتری شهرستان سرعین اعلام کرد شریک مالی وی که دارای سابقه خانوادگی نیز است، در یکی از شرکت‌های نساجی فعال بوده به گونه‌ای که با سوء استفاده از اعتمادش و به بهانه توسعه شرکت، مبلغ ۱۰ میلیارد ریال از وی کلاهبرداری کرده و متواری شده است؛ برهمین اساس رسیدگی به این پرونده در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با بررسی‌های تخصصی پلیس و اطمینان از صحت موضوع مشخص شد کلاهبردار در یکی از هتل‌های سرعین مخفی شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی، متهم در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: متهم در تحقیقات پلیسی منکر هرگونه بزه شد اما هنگام مواجهه با ادله و مستندات قانونی به کلاهبرداری ۱۰ میلیارد ریالی از پسر عمو و شریک مالی خود با سوء استفاده از اعتمادش و به بهانه توسعه شرکت اعتراف کرد.