سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلفن همراه «عمر البشیر» در زندان جنجالی شد

فارس | بین‌الملل | شنبه، 04 آبان 1398 - 17:27
کشف تلفن همراه «عمر البشیر» رئیس‌جمهور مخلوع سودان در زندان کوبر، سبب انتقادهایی در این کشور شده است.
البشير،سودان،زندان،دادگاه،جلسه،كوبر،سازمان،نهمين

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان سودانی «زیرو فساد» از کشف تلفن همراه پیشرفته البشیر در زندان کوبر خبر داد.
این سازمان اعلام کرد که تلفن همراه البشیر از طریق یک نظامی که در زندان کوبر خدمت می‌کرد به دست او رسیده است و این نظامی اکنون منفصل از خدمت شده اما در یکی از شرکت‌های وابسته به حزب البشیر با حقوق و مزایای عالی جذب کار شده است.
به نوشته وبگاه «المشهد السودانی»، سازمان مذکور از کوتاهی وزارت کشور سودان در کنترل کردن ارتباطات بین البشیر با معاونان وی در داخل زندان کوبر انتقاد کرده است.
گفته می‌شود البشیر از داخل زندان از طریق واتساپ با هواداران خود در ارتباط بوده و آن‌ها را رهبری می‌کرده است.
فرماندهی ارتش سودان ۱۱ آوریل گذشته در پی تشدید اعتراضات مردمی در این کشور، عمر البشیر را پس از ۳۰ سال حکومت عزل کرد.
نهمین جلسه دادگاه البشیر
از سوی دیگر نهمین جلسه دادگاه البشیر به اتهام ثروت‌اندوزی حرام و فساد مالی، برگزار شد.
جلسه امروز دادگاه بدون استماع شهادت شهود پایان یافت.
در جلسه قبلی «عبدالرحیم محمد حسین» وزیر دفاع پیشین سودان در دادگاه حاضر شد و به بیان اظهاراتی پرداخت.
وی که تا سال ۲۰۱۵ به مدت نُه سال منصب وزیر دفاع سودان را بر عهده داشت، گفت که از اینکه البشیر مبالغ مالی از بن سلمان دریافت کرده، اطلاع داشته است اما نمی‌داند این مبلغ چگونه و کجا هزینه شده و دلیل اینکه این پول‌ها خارج از کانال رسمی به دست البشیر رسیده است، محاصره تحمیلی آمریکا بر بانک‌های سودان است (جزئیات بیشتر).
انتهای پیام/ص