خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌های رسمی باید برای مقابله با فضاسازی دشمنان تلاش کنند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 04 آبان 1398 - 17:20
رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با اشاره به تبلیغات جریان‌های معاند و ضدانقلاب برای دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات، گفت: ستاد امنیت انتخابات، تحرکات رسانه‌های معاند را در فضای مجازی رصد می‌کند و رسانه‌های رسمی باید برای مقابله با فضاسازی دشمنان تلاش کنند.
انتخابات،ستاد،استان،امكانات،تلاش،مجريان،نظارت،قانون،اشاره،رئ ...

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با اشاره به تبلیغات جریان‌های معاند و ضدانقلاب برای دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات، گفت: ستاد امنیت انتخابات، تحرکات رسانه‌های معاند را در فضای مجازی رصد می‌کند و رسانه‌های رسمی باید برای مقابله با فضاسازی دشمنان تلاش کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری آذربایجان شرقی، علیار راستگو در جلسه مشترک اعضای ستاد انتخابات و هیأت نظارت بر انتخابات استان، با اشاره به اینکه قانون، وظایف دست‌اندرکاران انتخابات را به صورت شفاف مشخص کرده است، افزود: مجریان و ناظران انتخابات باید تلاش کنند تا در سایه عمل به قانون، انتخاباتی در تراز جمهوری اسلامی برگزار شود.
وی، رعایت بی‌طرفی را وظیفه اصلی مجریان انتخابات عنوان کرد و گفت: ما تلاش می‌کنیم تا انتخابات در آرامش کامل برگزار شود و اینکه مردم به چه کسی رأی می‌دهند برای ما مهم نیست.
راستگو با اشاره به تشکیل ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی توسط قوه قضائیه و ستاد امنیت انتخابات توسط وزارت کشور، گفت: همه ظرفیت‌های کشور برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات بسیج شده است و هیأت‌های اجرایی و نظارت نیز در تعامل کامل با یکدیگر در این راستا تلاش می‌کنند.
رئیس ستاد انتخابات استان نسبت به سوءاستفاده از امکانات دولتی به نفع یا زیان جریان‌های سیاسی و داوطلبان انتخابات هشدار داد و گفت: این موضوع فقط محدود به دستگاه‌های دولتی نیست و همه نهادهایی که از بیت‌المال استفاده می‌کنند حق دخالت در جریان انتخابات را ندارند.
وی خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌ها طبق قانون موظفند با هیأت‌های اجرایی و نظارت بر انتخابات در خصوص تأمین امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز همکاری کنند و خودداری از این امر به منزله کارشکنی در روند انتخابات است.
حمیدرضا قاسم‌زاده، رئیس کمیته مالی و پشتیبانی ستاد انتخابات استان نیز گزارشی از تمهیدات صورت گرفته برای تأمین امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری انتخابات ارائه کرد و گفت: تقویت امکانات فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها از نظر امکانات فنی و نیروی انسانی با اولویت مناطق محروم در دستور کار ستاد انتخابات است.
وی در این زمینه از توزیع امکانات کامپیوتری مورد نیاز و خودروهای عملیاتی به بخشداری‌های استان خبر داد و گفت: در خصوص تهیه اقلام و تجهیزات مورد نیاز فنی و پشتیبانی برای برگزاری انتخابات، هیچ مشکلی در استان نداریم.
مرتضی محمدزاده، دبیر ستاد انتخابات استان نیز از پیش‌بینی حدود سه هزار صندوق برای اخذ آرای مردم استان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: آموزش مجریان انتخابات در دو مرحله برای فرمانداران و بخشداران استان انجام می‌شود.
انتهای پیام