خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزبهان: پنج تیم مدعی قهرمانی در لیگ فوتبال بانوان هستند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 04 آبان 1398 - 15:02
ملی پوش تیم فوتبال بانوان سپاهان اصفهان گفت: پنج تیم در فصل جدید لیگ برتر برای کسب عنوان قهرمانی بایکدیگر رقابت می‌کنند.
ليگ،بانوان،فوتبال،تيم،هفته،سپاهان،روزبهان

شقایق روزبهان ملی پوش تیم فوتبال بانوان سپاهان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: خوشبختانه تیم‌هایی که در لیگ برتر امسال حضور دارند قوی هستند و بازیکنان می‌توانند در تیم‌های بهتری بازی کنند.
پنج تیم برای رسیدن به عنوان قهرمانی بایکدیگر رقابت می‌کنند و امیدورام اسپانسر‌های بهتری جذب فوتبال بانوان شوند.
او تصریح کرد: تعداد تفاضل گل بالا در یک بازی اتفاق خوبی در لیگ نیست.
اینکه یک تیمی به تیم دیگر هشت یا ۹ گل می‌زند، موضوعی است که سطح لیگ را پائین نشان می‌دهد.
یکسری تیم‌ها قوی و یکسری متاسفانه ضعیف هستند.
بیشتر بخوانید: دباغی: لیگ فوتبال بانوان برای جذب تماشاگر نیاز به برنامه دارد
روزبهان افزود: سطح داوری‌های این هفته از لیگ فوتبال بانوان بسیار ضعیف بود هر چند که اشتباهات داوری و مسائل مربوط به آن همیشه در لیگ بانوان مطرح است، اما این هفته اوضاع نسبت به قبل بدتر هم شده بود.
امیدوارم داورانی که این هفته محروم شده اند بازگردند و تیم‌ها به خاطر اشتباهات داوری لطمه نبینند.
بازیکن تیم سپاهان اصفهان در ادامه گفت: شاید امسال امکان انحلال تیم‌ها در ادامه فصل وجود داشته باشد، چون چند تیم با مشکلات شدید مالی دست و پنجه نرم می‌کنند.
خوشبختانه این هفته قرار است باشگاه سپاهان درصدی از قرارداد‌های مالی ما را واریز نماید.
انتهای پیام/
اظهارات ملی پوش فوتبال بانوان درباره لیگ برتر