خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۹۰۰ هزارتن انار در سالجاری/ظرفیت صادرات ۱۵۰ هزارتن

مهر | اقتصادی | شنبه، 04 آبان 1398 - 14:15
سرپرست دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال ۹۰۰ هزار تن انار از باغات کشور برداشت می‌شود.
انار،صادرات،تن،جليلي،مقدم،برنامه،ميانگين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی مقدم افزود: میانگین برداشت انار سالانه از باغات کشور، یک میلیون تن است و این میزان با توجه به تغییرات اقلیم، دستخوش تغییر می‌شود.
وی گفـت: عمده تولید انار، از ۱۰ نوع تجاری، در استان‌های فارس، اصفهان، خراسان رضوی و جنوبی، یزد، مرکزی، سمنان و لرستان صادر می‌شود.
جلیلی مقدم با اشاره به اینکه میزان صادرات انار در سال گذشته ۱۵ هزار تن بوده است افزود: ارزش صادرات انار در سال ۹۷، ۱۵ میلیون دلار بود که به کشورهای روسیه، عراق، کره جنوبی، سوییس، فرانسه و آلمان صادر شد.
وی ادامه داد: میانگین صادرات انار در سال، بین ۱۵ تا ۳۵ هزار تن است و ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان انار دنیا توان صادرات ۱۵۰ هزار تن انار در سال را دارد.
جلیلی مقدم گفت: با توجه به خواص دارویی انار، ‌این محصول را جواهر سلامت می‌دانند، همچنین کشورهای زیادی برای توسعه برداشت انار برنامه ریزی می‌کنند و ما نیز باید برای بهبود کیفیت انار، برنامه ریزی کنیم.
وی افزود: آنتی اکسیدان موجود در انار ۱۰ برابر چای سبز است و در دنیا برای تولید آن برنامه ریزی‌های زیادی می‌شود ما نیز در کشورمان باید برای فروش و صادرات انار، بازارهایی مناسبی پیدا کنیم.