خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقه طراحی لباس عاشورایی برگزیدگان خود را شناخت

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 04 آبان 1398 - 12:37
اسامی برگزیدگان مسابقه طراحی لباس عاشورایی که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و با همکاری دانشکده فنی و حرفه‌ای شیراز برگزار شد، اعلام گردید.
عاشورايي،لباس،طراحي،مسابقه،دانشكده،فني،اسلامي،طراحان،شيراز،آ ...

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین مسابقه زنده طراحی لباس عاشورایی در راستای تحقق اهداف سبک زندگی اسلامی و ایرانی به کار خود پایان داد.
رییس دانشکده فنی الزهرا، گفت: نخستین مسابقه زنده طراحی لباس عاشورایی در راستای تحقق اهداف سبک زندگی اسلامی و ایرانی با حمایت و اشتراک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس در دانشکده فنی حرفه ای دختران شیراز برپا شد.
آرتمیس هوشیار افزود: این مسابقه برای ترغیب و تشویق طراحان و باهدف شناسایی طراحان توانمند و ایجاد ارتباط بین آن‌ها و انگیزه میان طراحان و خلق و ارائه آثار هنری دینی و محک زدن ظرفیت علمی و عملی شرکت‌کنندگان در زمینه پوشاک و پوشش عاشورایی برگزار شد که برنامه‌های آینده نیز در دست اقدام است و می‌توان به برگزاری نمایشگاه‌های لباس و مسابقات، جشنواره‌ها، سمینار و کارگاه آموزشی در زمینه طراحی لباس اشاره کرد.
وی بیان داشت: در این مسابقه که با رقابت نود طراح استان فارس برگزار شد، سه نفر به عنوان برگزیده و یک نفر نیز به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند و همچنین لیلا حقیقی، نادره جمالی و امیر مرادی از اساتید رشته طراحی لباس در دانشگاه‌های شیراز داوری آثار را بر عهده داشتند.
رییس دانشکده فنی الزهرا با تاکید بر متن بیانیه هیات داوران اظهار داشت: شاخص‌های اصلی در انتخاب آثار برگزیده عبارتند از خلاقیت و نوآوری و ابتکار در طرح‌ها، استفاده از نشان‌های فرهنگ عاشورایی، رعایت شئونات اسلامی، قابلیت تولید انبوه، انتخاب مناسب رنگ مطابق با اسلوب ملی و فرهنگ عاشورایی است.
هوشیار خبر داد: در این مسابقه فریبا شریفی، نرگس الهی و الناز عبدالهی چهارده چریکی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند و مهسا پگاه راد نیز به عنوان شایسته تقدیر معرفی شد.
وی در پایان گفت: کارگاه آموزشی تخصصی با موضوع "استفاده از نشان‌های ایرانی در طراحی از ایده تا اجرا" نیز با تدریس فاطمه جنتی روز ۳۰ مهرماه در دانشکده فنی و حرفه ای شیراز برگزار شد.