خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاهم‌نامه همکاری میان مرجع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد و دانشگاه پیام نور

ایسنا | دانش و فناوری، سیاسی | شنبه، 04 آبان 1398 - 11:53
تفاهم نامه همکاری میان مرجع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد و دانشگاه پیام نور با هدف توسعه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی و اجرایی برای استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین، به امضا رسید.
فساد،مبارزه،علمي،دانشگاه،تفاهم،پيام،كشورها،نامه،نور،آموزشي،ه ...

تفاهم نامه همکاری میان مرجع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد و دانشگاه پیام نور با هدف توسعه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی و اجرایی برای استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های طرفین، به امضا رسید.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی وزارت دادگستری، محمود حکمت نیا، دبیر مرجع ملی کنوانسیون مبارزه با فساد در آیین امضای این تفاهم نامه اظهار داشت: مبارزه با فساد مساله ای برای نظام اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی ایران محسوب می شود و امروزه این بحث هم به لحاظ حقوقی و هم به لحاظ سیاسی، اقتصادی و اخلاقی تقریباً اثبات شده است که مفاسد اقتصادی نقش مهمی در عدم توسعه کشور به همه لحاظ دارد.
حکمت نیا در این رابطه افزود: در مبارزه با فساد نیاز به یک هماهنگی و پیش از آن تفاهمی بر سر اصل این مطلب وجود دارد که با روشها و فرایندهایی که منجر به فساد می شوند، نمی توان کشورها را اداره کرد و اغلب کشورها بحث مبارزه فساد را با جدیت دنبال می کنند.
وی همچنین خاطرنشان: سالم بودن محیط اقتصاد موجب افزایش بهره وری و سرمایه گذاری و پیشرفت می شود و برخی از قدرتهای سیاسی از موضوع وجود فساد در کشورها به عنوان ابزار سوء استفاده و برچسب زدن و سیاه نمایی استفاده می کنند که در این راستا باید در صحنه رقابت فعال بود و از تجربیات موفق دیگر کشورها بهره گرفت که دانشگاه به ویژه در حوزه داخلی و انجام تحقیقات و پژوهش های علمی می توانند بسیار مفید باشند.
محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور نیز اظهار داشت: هیچ نظامی با وجود فساد پایدار نخواهد بود و فساد پاشنه آشیل همه نظام ها است و در این خصوص کلیه آحاد جامعه نیاز به آموزش دارند و از آنجاکه یکی از مسئولیت های دانشگاه، مسئولیت اجتماعی است، در زمینه آموزش و پژوهش در حوزه مبارزه با فساد نیز می تواند ایفای نقش کند.
این تفاهم نامه در ۶ ماده و ۲۶ بند برای یک دوره ۳ ساله میان وزارت دادگستری و دانشگاه پیام نور به امضا رسید.
بر اساس این گزارش در بخشی از این تفاهم نامه آمده است: بهره مندی طرفین از امکانات یکدیگر از قبیل ظرفیت های علمی، تجربی، پژوهشی کارگاهی، کتابخانه ای، ارتباطات بین المللی، فضاهای فیزیکی و تحقیقاتی، همکاری در برگزاری همایش، سمینار، میزگرد، کارگاه آموزشی و اجرای دوره های آموزشی کوتاه مدت با هدف افزایش آگاهی های عمومی در زمینه مبارزه با فساد و اخذ نظریات علمی و مشورتی استادان و دانشجویان در خصوص مباحث مورد نظر و انجام امور مطالعاتی و ارائه پروژه های علمی مشترک و ...
.
انتهای پیام