خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودداری لمپارد از دخالت در تمدید قرارداد ۲ بازیکن کلیدی آبی پوشان

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 04 آبان 1398 - 11:10
سرمربی چلسی تاکید کرد در تمدید قرارداد آبراهام و توموری نقشی ندارد.
چلسي،توموري،لمپارد،آبراهام،باشگاه،سرمربي

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، فرانک لمپارد سرمربی تیم فوتبال چلسی تمایلش برای حفظ فیکایو توموری و تامی آبراهام را ابراز کرد اما در عین حال تاکید کرده که تصمیم گیری درباره ماندن یا رفتن بازیکنان به عهده او نیست.
هر ۲ بازیکن در این فصل زیر نظر سرمربی ۴۱ ساله خود عملکرد بسیار خوبی داشتند و نمایش‌های خوبشان باعث شد تا به تیم ملی انگلستان دعوت شوند.
بیشتر بخوانید: اظهارات سولشر و لمپارد درباره رویارویی چلسی و منچستریونایتد در جام اتحادیه
لمپارد که دومین فصل سرمربیگری خود را می‌گذراند، با اعلام این که مسئولیتی برای مذاکره بر سر تمدید قرارداد توموری و آبراهام ندارد گفت: مطمئنا دوست دارم توموری و آبراهام در چلسی بمانند، اما آن‌ها با باشگاه سر و کار دارند و این موضوع از کنترل من خارج است.
سرمربی چلسی افزود: من توموری و آبراهام را به چلسی آوردم و مسئولان باشگاه می‌دانند که من می‌خواهم این بازیکنان را برای مدت طولانی در تیمم داشته باشم.
واضح است که آن‌ها بازیکنان کلیدی تیمم هستند و می‌خواهم آن ها را حفظ کنم.
بیشتر بخوانید: رقابت لمپارد و جرارد در جذب بازیکن جوان دربی کانتی
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه چلسی