خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگترین شرکت نفتی آمریکا پای میز محاکمه

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 03 آبان 1398 - 23:19
شرکت اگزون موبیل آمریکا به دلیل ارائه اطلاعات نادرست به سرمایه‌گذاران و مصرف کنندگان درباره نقش سوخت‌های فسیلی در مورد تغییرات آب و هوایی جهان پای میز محاکمه می‌رود.
شركت،اگزون،نفتي،جهان

به گزارش مشرق به نقل از راشاتودی، شرکت نفتی اگزون موبیل آمریکا که بزرگترین شرکت نفتی در این کشور محسوب می‌شود، به دلیل ده‌ها سال ارائه اطلاعات نادرست به سرمایه‌گذاران و مصرف کنندگان درباره نقش سوخت‌های فسیلی در تغییرات آب و هوای جهان باید در دادگاه حاضر شوند.
داگ النباس، کارشناس تاریخ نفت و گاز در این باره می‌گوید: سال‌ها است که شرکت اگزون نسبت به تاثیر سوخت‌های فسیلی بر تغییرات آب و هوایی جهان آگاه است.
وی ادامه داد:‌ این شرکت می‌دانست که هزینه تولید کربن برای جهان گران خواهد شد.
النباس تاکید کرد: با این حال اگزون موبیل با ارائه اطلاعات نادرست قیمت سهام خود را در سطحی نگه داشت که مردم بتوانند آن را خریداری کنند.
در حال حاضر بورس نیویورک به دلیل کلاهبرداری ۱.۶ میلیون دلاری از این شرکت نفتی شکایت کرده است.