خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرانجام واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی

فارس | اجتماعی و حوادث | جمعه، 03 آبان 1398 - 17:07
استاندار تهران گفت:‌ شهرداری لایحه واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی را به شورای شهر تهران ارسال کند.
تهران،بهاران،بهزيستي،مراكز

استاندار تهران گفت:‌ شهرداری لایحه واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی را به شورای شهر تهران ارسال کند.
انوشیروان محسنی‌بندپی استاندار تهران در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، درباره واگذاری مراکز بهاران شهرداری تهران به بهزیستی اظهار داشت: در جلسات استانداری در این خصوص مباحثی از سوی نماینده بهزیستی و شهرداری تهران در خصوص واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی مطرح شد ولی روند این واگذاری‌ها به کندی پیش رفت.
وی خاطرنشان کرد: قرار بود 8 مرکز بهاران در شهر تهران به سازمان بهزیستی برای نگهداری کودکان کار و دیگر آسیب‌های اجتماعی در نظر گرفته واگذار شود، ولی این اتفاق نیفتاد.
استاندار تهران یادآور شد: نهایتاً مقرر شد که شهرداری لایحه‌ای را به شورای شهر تهران در خصوص واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی ارسال کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، مراکز بهاران شهرداری تهران برای نگهداری و حرفه‌آموزی برای معتادان بهبودیافته در نظر گرفته شده بود که قرار بود این مراکز برون‌سپاری شوند.
اعضای شورای شهر تهران معتقدند که باید اجازه بهره‌برداری از مراکز بهاران به بهزیستی داده شود نه واگذاری کامل.
انتهای پیام/