سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران قطب کیک بوکسینگ آسیاست/ کسب دو نشان کیک بوکسرهای ایرانی در رقابت‌های WFMC

فارس | استان‌ها | جمعه، 03 آبان 1398 - 17:03
رئیس سازمان غیرحرفه‌ای‌ و حرفه‌ای کیک بوکسینگ آسیا با اشاره به کسب دو نشان ورزشکاران ایرانی در رقابت‌های WFMC گفت: این مسابقات در سطح بالایی برگزار شده و کسب دو مدال ارزشمند، نشان از توانمندی کیک بوکسرهای کشورمان دارد.
كيك،بوكسينگ،ورزشكاران،كسب،برگزار،اسپورت

رئیس سازمان غیرحرفه‌ای‌ و حرفه‌ای کیک بوکسینگ آسیا با اشاره به کسب دو نشان ورزشکاران ایرانی در رقابت‌های WFMC گفت: این مسابقات در سطح بالایی برگزار شده و کسب دو مدال ارزشمند، نشان از توانمندی کیک بوکسرهای کشورمان دارد.
علی‌اکبر اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به حضور ورزشکاران ۴۰ کشور در رقابت‌های جهانی کیک بوکسینگ WFMC اظهار کرد: این مسابقات در سطح بسیار بالایی در شهر نوردهورن آلمان برگزار شد و ورزشکاران در دو بخش مردان و بانوان با یکدیگر رقابت کردند.
وی با بیان اینکه رقابت‌های جهانی کیک بوکسینگ WFMC در چهار رده سنی رینگ اسپورت و تاتامی اسپورت برگزار شد، افزود: سه ورزشکار ایرانی در این مسابقات حضور پیدا کردند و موفق به کسب دو نشان شدند.
رئیس سازمان غیرحرفه‌ای‌ای و حرفه‌ای کیک بوکسینگ آسیا با اشاره به کسب نشان نقره روان‌بخش رستمی در وزن -80 کیلوگرم در استایل کیک لایت در تاتامی اسپورت گفت: یاور رستمی دیگر ورزشکاران کشورمان در این رقابت‌ها در استایل تای بوکسینگ در رینگ اسپورت موفق به کسب نشان برنز رقابت‌های جهانی کیک بوکسینگ WFMC شد.
اسماعیلی با تأکید بر اینکه ایران یکی از قطب‌های کیک بوکسینگ در قاره آسیا است، خاطرنشان کرد: کیک بوکسینگ در دو بخش غیرحرفه‌ای و حرفه‌ای برگزار می‌شود، ورزشکاران کشورهای ایران، هلند، فرانسه، ژاپن، امریکا، کانادا و روسیه در بخش حرفه‌ای از سطح بالایی برخوردار هستند.
به گزارش فارس، رقابت‌های جهانی کیک بوکسینگ WFMC از ۲۵ تا ۲۷ مهرماه به میزبانی نوردهورن آلمان با حضور ورزشکاران ۴۰ کشور برگزار شد.
انتهای پیام/۳۳۸۹/و