سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه حزب الله عراق در حمایت از خواسته‌های به حق تظاهرکنندگان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 03 آبان 1398 - 07:01
حزب الله عراق با صدور بیانیه‌ای از خواسته‌های به حق مخالفان حمایت و خواستار مبارزه با فساد و بیکاری شد.
عراق،فساد،حزب،الله،حمايت،آمريكا

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، حزب الله عراق در اطلاعیه‌ای با حمایت از خواسته‌های به حق تظاهرکنندگان اعلام کرد: از اقدامات عملی عادل عبدالمهدی، نخست وزیر در حل بحران بیکاری و مبارزه با فساد حمایت می‌کنیم و گروه‌ها نیز برای تحقق برنامه‌های عبدالمهدی از وی حمایت کنند.
حزب الله عراق عامل فساد در این کشور را قوانین وضع شده از سوی آمریکا خواند و افزود: طرح‌های آمریکا بعد از سرنگونی صدام و برخی اقدامات یک طرفه در صادرات خودسرانه نفت بدون پرداخت هزینه‌های مالی آن به دولت مرکزی و تاسیس شورای بازسازی عراق توسط آمریکا بدون اینکه فعالیت مثبتی محقق شود از جمله عوامل فساد در عراق است.
حزب الله عراق افزود: به امریکا و اسرائیل و عربستان هشدار می‌دهیم بر تظاهرات‌های عراق موج سواری نکنند، چرا که توطئه‌های شوم تان شکست خورده است و اگر در امور عراق دخالت کنید و در صدد راه اندازی فتنه‌ای جدید باشید، این فتنه شما را همانند فتنه داعش شکست می‌دهیم و سپس شما را آماج حملات خود قرار خواهیم داد.
انتهای پیام/