خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتیجه زحمات خود و فدراسیون را با ۲ مدال نقره در جهان گرفتم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 03 آبان 1398 - 01:01
ملی پوش ووشو در بخش تالو گفت: خدا را شکر توانستم نتیجه زحمات خود و فدراسیون ووشو را با ۲ مدال نقره در مسابقات جهانی بگیرم.
مدال،نقره،مسابقات،ووشو،رجبي،كشورمان،جهاني

هاینه رجبی بانوی ووشوکار کشورمان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
هانیه رجبی ملی پوش ووشو در بخش تالو در گفت‌وگو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کسب ۲ مدال نقره در مسابقات جهانی شانگ‌های چین اظهار کرد: من سال دوم است که در فرم" نن چوان " شرکت می‌کنم.
به هر حال سطح مسابقات جهانی بالا بود و رقیبان سرسختی داشتیم و تلاش کردیم و خدا را شکر توانستم نتیجه زحمات خود و فدراسیون ووشو را با ۲ مدال نقره بگیرم.
رجبی درباره اینکه در اجرای فرم اول نتوانست مدالی بگیرد، اما یک دفعه ۲ مدال نقره متوالی گرفت و چه عاملی باعث شد که به مسابقات برگردد، گفت: مربی ما از لحاظ روحی و روانی خیلی به من کمک کرد و همه کادر فنی روحیه دادند تا بتوانم ۲ مدال نقره را کسب کنم.
ملی پوش تالوی کشورمان درباره برنامه بعدی اش بیان کرد: در مجموع ۴ مدال دارم که در گذشته ۲ مدال برنز گرفتم و امسال هم ۲ مدال نقره بدست آوردم.
به هر حال ۳ سال به بازی‌های آسیایی مانده است و تمرکز خود را معطوف به این مسابقات می‌کنم، اما معلوم نیست چه اتفاقی رخ می‌دهد.
بیشتر بخوانید: سانداکاران کشورمان قهرمان جهان شدند
انتهای پیام/
اظهارات دارنده مدال نقره مسابقات جهانی ووشو