خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت ۲۵۰ هزار دانش‌آموز لرستانی در انتخابات شوراهای دانش‌آموزی

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 03 آبان 1398 - 00:27
مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به مشارکت ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در انتخابات شوراهای دانش‌آموزی استان، گفت: انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در ۴۵۰۰ مدرسه لرستان برگزار شد.
شوراي،لرستان،اجتماعي،انتخابات،موفقيت،مدارس،مدرسه،اشاره،جامعه ...

مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به مشارکت ۲۵۰ هزار دانش‌آموز در انتخابات شوراهای دانش‌آموزی استان، گفت: انتخابات شوراهای دانش‌آموزی در ۴۵۰۰ مدرسه لرستان برگزار شد.
به گزارش ایسنا، رضا زینی‌وند در مراسم نمادین آغاز بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی که در دبیرستان نمونه دولتی آیت‌الله گلپایگانی برگزار شد، اظهار کرد: تشکیل شورای دانش‌آموزی یکی از ارکان مهم موفقیت برای آینده ایران اسلامی است.
وی با ذکر این مطلب که بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش‌آموزی لرستان با شعار «طلایه‌داران گام دوم انقلاب» در چهار هزار و ۵۶۰ آموزشگاه و با حضور بیش از ۲۵۰ هزار دانش‌آموز هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد، گفت: امروز رسالت آموزش‌وپرورش نسبت به گذشته دارای گستردگی بیشتری است که مهم‌ترین آن بسترسازی برای تعالی و توسعه کشور است.
زینی‌وند آموزش‌وپرورش را بهترین جایگاه برای کسب موفقیت و ایجاد زیرساخت برای تعالی جامعه نامید و یادآور شد: اهداف آموزش‌وپرورش باید در مدارس محقق شود و برنامه‌ریزی باید با محوریت مدرسه باشد.
مدیرکل آموزش‌وپرورش لرستان با تأکید بر این‌که آموزش‌وپرورش بستر پرورش نیروی انسانی در همه عرصه‌ها است و در جامعه کارکردهای مختلفی برای آن متصور است، ادامه داد: به همین منظور دستگاه تعلیم و تربیت مهم‌ترین زیرساخت برای تعالی و توسعه کشور است این در حالی است که یکی از مهم‌ترین اهداف سند تحول بنیادین توجه ویژه به بحث اجتماعی و مشارکت دانش‌آموزان و اولیا در برنامه‌های مدرسه است.
وی با بیان اهداف شورای دانش‌آموزی در مدارس، گفت: تشکیل شورای دانش‌آموزی یکی از ارکان مهم موفقیت برای آینده ایران اسلامی است.
محمود ثمینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان نیز در این آیین با اشاره به انتخابات شورای دانش‌آموزی به‌عنوان یک برنامه موفق، گفت: منتخب دانش‌آموزان عضو شورای دانش‌آموزی می‌شود که این افراد در برنامه مدارس مشارکت دارند و در مباحث اجتماعی و فرهنگی تأثیر خود را باید نشان داده و به مدیر مدرسه کمک کنند.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: دانش‌آموزان آینده‌ساز کشور بوده و باید در گام دوم انقلاب مؤثر باشند و در مباحث اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و به‌ویژه در خانواده خود نقش‌آفرینی کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به این‌که احساس شخصیت کردن، احساس وظیفه‌داشتن در قبال مسائل اجتماعی و فرهنگ‌سازی برای موفقیت جامعه توسط دانش‌آموزان از مدارس آغاز می‌شود، افزود: مدیر باید برخی مسئولیت‌ها را به دانش‌آموزان واگذار کند و دانش‌آموزان هم باید طبق توان به مدیر و دیگر عوامل آموزشگاه کمک کنند و در عرصه علمی، فرهنگی و پژوهشی فعال بوده و نقش آگاهی‌بخشی را در جامعه داشته باشند.
انتهای پیام