سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای نسخه نویسی الکترونیکی جلوی قاچاق معکوس دارو را می‌گیرد/ وزارت بهداشت از برنامه ششم توسعه عقب است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 02 آبان 1398 - 23:14
عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: اجرای نسخه نویسی الکترونیکی جلوی قاچاق معکوس دارو و بازار سیاه را در کشور می گیرد.
الكترونيكي،نويسي،نسخه،بهداشت،اجراي،كشور،عابدي

عابدی در گفت و گو باباشگاه خبرنگاران جوان:
حیدر عابدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نسخه نویسی الکترونیکی اظهار کرد: بر اساس برنامه ششم توسعه وزارت بهداشت مکلف است که پرونده الکترونیک سلامت، سیستم نظام ارجاع، نسخه نویسی الکترونیکی و راهنما‌های بالینی را در سراسر کشور اجرا کند و متأسفانه وزارت بهداشت از برنامه ششم توسعه عقب است.
او ادامه داد: پرونده الکترونیک سلامت راه اندازی شده است، اما این طرح تا زمان اجرای نسخه نویسی الکترونیکی کامل نمی‌شود و پرونده الکترونیکی بدون اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیکی بی فایده است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تأکید کرد: نسخه نویسی الکترونیکی باعث رفع مشکلات زیادی در حوزه دارو می‌شود، اما متأسفانه این طرح در کشور عملیاتی نشده است.
عابدی بیان کرد: یکی از موضوعات مهم امروز بحث قاچاق معکوس دارو و ایجاد بازار سیاه دارویی در کشور است که این موضوعات با اجرای نسخه نویسی الکترونیکی به راحتی برطرف می‌شود.
بیشتر بخوانید: نصب کارت خوان هیچ ارتباطی با فرار مالیاتی ندارد
او گفت: نسخه نویسی الکترونیکی در حالی در سراسر کشور عملیاتی نشده است که برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اسناد خود را به صورت الکترونیکی به صندوق‌های بیمه‌گر ارسال می‌کنند و من معتقدم که خواندن نسخه‌های تجویزی بیماران با اجرای پروژه نسخه نویسی الکترونیکی برطرف می‌شود.
انتهای پیام/
آخرین جزئیات از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در کشور