خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکز آمار باید اطلاعات را به صورت دقیق استخراج کند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 02 آبان 1398 - 17:54
قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان با اشاره به اهمیت دقت بالای متصدیان مرکز آمار ایران، افزود: مرکز آمار باید همه اطلاعات را به‌صورت کامل و دقیق استخراج کند.
آمار،مركز،آمارها،كارهاي،گرگاني،علوي،تقليد،شيعيان

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله العظمی سید محمد علی علوی گرگانی ظهر پنجشنبه در دیدار رئیس مرکز آمار ایران که در دفتر این مرجع تقلید شیعیان برگزار شد، با بیان اینکه باید در امور به انتخاب افراد مطمئن پرداخت، افزود: فعالیت‌های مرکز آمار از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی تأکید کرد: فعالیت‌های مرکز آمار به قدری مهم است که بسیاری از دستگاه و نهادها برای سیاست‌گذاری‌های خود ارتباط و نیاز اساسی به این مرکز دارند.
استاد سطوح عالی حوزه با اشاره به ضرورت دقت بالای متصدیان مرکز آمار ایران، افزود: مرکز آمار باید همه اطلاعات را به‌صورت کامل و دقیق استخراج کند.
وی با بیان اینکه در آخرت باید پاسخگوی اعمال خود باشیم، تصریح کرد: باید تلاش کنیم در همه کارهای خود رضای الهی را مدنظر قرار دهیم.
آیت الله علوی گرگانی افزود: افرادی که آمارها را جمع آوری می‌کنند باید در هیچ مرحله‌ای مسائل را کم و یا اضافه ذکر نکنند و تعارف‌های شخصی و پارتی بازی‌ها را کنار بگذارند زیرا ارائه آمار دقیق امری ضروری است.
وی گفت: در آمارگیری‌ها باید دقت شود که حقی ناحق نشود زیرا این آمارها بسیار حساس هستند.
این مرجع تقلید شیعیان بهترین خدمت را رساندن حق به حق دار دانست و افزود: موضوع آمار در تمام مسائل جامعه از جمله امور اقتصادی و یا فرهنگی نقش مهمی دارد و مقام اثبات و نفی آن سخت‌تر است.
وی با بیان اینکه در انتقال آمارها باید الگو باشیم، تصریح کرد: انجام کارهای زشت، قبیح است اما چنانچه از برخی افراد سر بزند بر زشتی آن افزوده می‌شود، همچنین چنانچه کارهای خوب نیز از افراد خاصی سر بزند خوب‌تر است.