خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل: پرونده میانمار به دادگاه کیفری بین‌المللی ارجاع داده شود

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 آبان 1398 - 15:32
مخبر ویژه سازمان ملل در میانمار از شورای امنیت خواست تا پرونده نقض‌های این کشور را به دادگاه جرایم بین‌المللی ارجاع دهند.
ميانمار،ملل،سازمان،دادگاه،حقوق،ادامه،مخبر،بنگلادش،ارجاع

مخبر ویژه سازمان ملل در میانمار از شورای امنیت خواست تا پرونده نقض‌های این کشور را به دادگاه جرایم بین‌المللی ارجاع دهند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، یانگهی لی، مخبر ویژه سازمان ملل در امور میانمار در نشست مطبوعاتی مجمع عمومی در نیویورک گفت: کل اوضاع میانمار باید به دادگاه کیفری بین‌المللی ارجاع شود یا باید یک دادگاه بین‌المللی برای برقراری عدالت برای مردم میانمار تأسیس شود.
اعتقاد قاطع دارم که بازگشت پناهندگان روهینجا [از بنگلادش] به میانمار امن نیست، تا زمانی که شرایط اساسی منجر به خروج آن‌ها حل و فصل نشده باشد.
گزارشگر ویژه سازمان ملل تاکید کرد: باید تحریم‌های هدفمندی علیه شرکت‌های تحت کنترل ارتش میانمار و همچنین مقام‌هایی که در نقض‌های فاحش حقوق بشری علیه مردمان روهینجا مسوولیت داشتند، اعمال شود.
نباید منافع اقتصادی به بهای پایمال شدن حقوق بشر دنبال شود.
در همین حال مرزوقی داروسمان، رئیس کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی مستقل سازمان ملل در میانمار گفت: نقض‌های جدی حقوق بشری و بشردوستانه در میانمار به وقوع پیوسته است.
میانمار در تعهدات خود طبق کنوانسیون جلوگیری از نسل‌کشی، از تحقیق و تصویب قانون مؤثر در مجازات و مجرم شناختن نسل‌کشی ناکام مانده است.
این کمیته دریافته است که نیروهای مسلح میانمار همچنان به جنایات طبق قوانین بین‌المللی ادامه می‌دهند.
او افزود: این نتیجه‌گیری قبلی ما را تأیید می‌کند که چرخه مصونیت از مجازاتی که نیروهای امنیتی میانمار دارند، آن‌ها را قادر ساخته و در حقیقت ترغیب می‌کند تا به این رفتار سزاوار سرزنش ادامه دهند.
آزار و اذیت جامعه روهینجا در میانمار بی‌وقفه ادامه می‌یابد و این امر بازگشت نزدیک به یک میلیون آواره روهینجا در بنگلادش را عملا "غیرممکن" می‌سازد.
انتهای پیام