اربعین یک مانور بزرگ جهانی است
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 02 آبان 1398 - 13:17
کرمانشاه_ نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: اربعین حضرت سید الشهدا (ع) به یک مانور سراسری جهانی تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله مصطفی علما ظهر امروز پنج شنبه در آیین تجلیل از خادمین اربعین که توسط قرارگاه غرب نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: خوشا به سعادت کسانی که توفیق یافته اند و به تشکیلات امام حسین(ع) خدمت می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود:امروز از ۶۰ کشور دنیا بیش از ۲۵ میلیون عاشق امام حسین (علیه السلام) با حضور در کربلا ارادت خود را به ولایت اعلام می دارند و این مانور بزرگ اسلامی در هیچ کجای دنیا همتایی ندارد.
وی تصریح کرد: مبتکر اربعین امام سجاد (علیه السلام) بوده و بعد به همین دلیل سال به سال عظمت اربعین بیشتر متجلی می شود.
گفتنی است، در این مراسم لوح تقدیر اعضای فعال خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی(ع) توسط نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه اهدا شد.