خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطالعات ایران‌شناسی در ژاپن نشان‌دهنده علاقمندی فرهنگی دو ملت است

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 20 بهمن 1397 - 14:20
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در دیدار با ایران‌شناسان ژاپنی تأکید کرد؛ عمق علاقمندی فرهنگی دو ملت ایران و ژاپن را می‌توان در مطالعات ایران‌شناسی و ژاپن‌شناسی مشاهده کرد.
ژاپن،ايران،كشور،فرهنگي،رايزن،سفير،مرتبط،مطالعات

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوذر ابراهیمی‎ترکمان که به منظور افتتاح و شرکت در اولین دور گفت‎وگوهای دینی ایران و ژاپن به این کشور سفر کرده است، به دعوت رایزنی فرهنگی کشورمان و به میزبانی سفیر ایران در ژاپن، در محل اقامتگاه سفارت کشورمان با چند تن از ایران‎شناسان و اسلام‎شناسان ژاپنی دیدار کرد و با آنان در فضایی صمیمانه به گفت‌وگو نشست.
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این دیدار که با حضور رحمانی‌موحد، سفیر، حسین دیوسالار، رایزن فرهنگی و بنی‎هاشمی، رایزن علمی ایران در ژاپن انجام شد، با اشاره به ظرفیت‎های ارزشمند و بسیار بالای دو تمدن و کشور بزرگ ایران و ژاپن گفت: شاید در میان بسیاری از کشورهایی که ایران‎شناسی و اسلام‎شناسی در آنان رونق دارد، ژاپن پیشرو در مطالعات ایران‎شناسی است و در ایران هم مطالعات مرتبط با ژاپن‎شناسی و کتب مرتبط با رونق فراوانی پیگیری و دنبال می‌شود و این نشان‎دهنده علاقمندی‎های فراوان نخبگان، فرهیختگان و مردم بزرگ دو کشور به فرهنگ و تمدن یکدیگر است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سخنانش تأکید کرد: دو کشور در سال ۲۰۱۹ نودمین سال روابط را جشن می‎گیرند؛ اما این دو کشور مهم و تأثیرگذار در غرب و شرق آسیا همواره روابط تاریخی، کهن و مهم را در بیش از ۱۴۰۰ سال گذشته تجربه کرده‎اند و امیدواریم این روابط همواره رو به رشد و توسعه باشد.
در ادامه این نشست، رحمانی‎موحد، سفیر ایران در ژاپن هم با اشاره به ضرورت توسعه شناخت هر چه بیشتر دو ملت ایران و ژاپن از یکدیگر در خصوص راهکارهای گسترش مطالعات ایران‌شناسی و ژاپن‌شناسی و حمایت از محققان و فرهیختگان در این زمینه مطالبی را ارایه داد.
حسین دیوسالار، رایزن فرهنگی کشورمان هم گزارشی از فعالیت‌ها و اقدامات مرتبط ارایه داد و در پایان ایران‌شناسان و اسلام‌شناسان ژاپنی، به بیان توضیحاتی در خصوص رشته‎های تخصصی و برخی از ضرورت‎ها در این زمینه پرداختند.