شیوه نامه جبهههای فرهنگی انقلاب در مساجد تدوین شد
رئیس بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری گفت: شیوهنامهای جهت شکلگیری کار فرهنگی جبههای برای مساجد کشور پیشنویس شده که در راستای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص تشکیل جبهه نیروهای انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سید محمد موسوی در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به اهمیت آموزش اظهار داشت: امسال 600 نفر در قالب طرح امید در استان به جای مجازات آموزش دیدند.
وی افزود: در طرح تفاهمنامه ترویج سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی که در دو عرصه در حال پرورش مربی هستیم باید 11 نوع آموزش به مربیان ارائه دهیم که نیازمند اعتبارات است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم چهارمحال و بختیاری بیان کرد: از سال 90 تاکنون 6 هزار و 500 نفر در کلاسهای آموزشی طرح امید شرکت کردهاند که از این تعداد فقط 2 درصد جلب مجدد داشتهایم.
موسوی با بیان اینکه طرح تکریم خانواده به صورت پایلوت در شهرستان بروجن برای دانشآموزان دوره متوسطه اجرا شد، خاطرنشان کرد: 22 هزار دانشآموز در استان باید تحت این آموزش قرار گیرند، اما با کمبود اعبار مواجه هستیم.
وی با اشاره به اهمیت آموزش در پیشگیری از طلاق عنوان کرد: اجرای تستهای حین دوران نامزدی برای بیش از 9 هزار نفر در شهرکرد و 7 هزار و 800 نفر در شهرستانهای استان انجام شده که متولی آن دانشگاه علوم پزشکی استان است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون 20 هزار نفر تحت آموزش حین ازدواج قرار گرفتهاند که ادامه این روند در استان نیاز به حمایت مالی دارد.
وی تصریح کرد: آمار طلاق نسبت به ازدواج از سال 83 بیانگر کاهش میزان ازدواج و افزایش وقوع طلاق است و در حال حاضر سالانه 9 هزار نفر زوج در استان داریم و باید تمهیدات لازم برای ازدواج موفق پیشبینی شود.
احمدرضا بسیج رئیس بسیج اساتید چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه این جلسه گفت: شیوهنامهای جهت شکلگیری کار فرهنگی جبههای برای مساجد کشور پیشنویس شده که در راستای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب در خصوص تشکیل جبهه نیروهای انقلاب اسلامی است.
وی افزود: در این شیوهنامه از افرادی که مورد تایید امام جماعت مسجد هر محل و در ارتباط مستمر با مسجد هستند برای ارائه آموزشهای لازم و مشاوره معرفی و از توان و ظرفیت آنها استفاده میشود.
بسیج با بیان اینکه بسیاری از مسائل اجتماعی را باید به مساجد ارجاع داد، تصریح کرد: قرار دادن مسجد در راس اماکن مورد رجوع مردم، تاثیرگذاری اساتید در مسجد برمردم و تقویت بنیه علمی اساتید، کمک به علمی کردن موارد فرهنگی، کمک به روند تقویت فعالیتهای علمی و عملی دانشآموزان و دانشجویان، انجام مشاورههای مختلف، شکلدهی مطالعات دینی، کمک به برگزاری هرچه بهتر حلقههای صالحین، اقدام برای رصد حوزههای فرهنگی اجتماعی مساجد و کمک به رفع آسیبهای اجتماعی در مساجد از مزایای این طرح است.
بسیج خاطرنشان کرد: شناسایی، معرفی و جذب اساتید در محدوده مسجد، از سوی هیئت امنای مساجد صورت میگیرد.
انتهای پیام/ز