سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین تمرین تیم امید با حضور ١١ بازیکن انجام شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 20 بهمن 1397 - 14:11
نخستين تمرين تيم ملى فوتبال در اردوى بهمن ماه صبح امروز (شنبه) در پژوهشگاه ملى نفت تهران انجام شد.
اميد،تيم،اردو،باقيمانده،نفرات

به گزارشو به نقل از سایتدر آغاز این تمرین که از ساعت ١١ با حضور ١١ بازیکن شروع شد حمید استیلى مدیر تیم امید خطاب به بازیکنان اظهار داشت: خیلى خوشحالیم که در این اردو باز هم کنار هم هستیم.
از باشگاه هایى که نفرات ملى پوش را در اختیارگذاشتند قدردانى مى کنیم همچنین بعد از بازى هاى فردا تعدادى دیگر از بچه‌ها هم به اردوى ما ملحق مى شوند.
فراموش نکنیم که نظم و انضباط مهمترین مسئله براى ماست همچنین باید از فرصت باقیمانده تا آغاز مسابقات به بهترین شکل استفاده کنیم.
در ادامه کرانچار سرمربى تیم امید گفت: از شما انتظار دارم که مثل همیشه حرفه اى رفتار کنید.
تعداد ما در جدیت تمرینات اثرى ندارد و فردا نفرات دیگر هم به اردو اضافه مى شوند.
فرصت باقیمانده براى ما خیلى مهم است و تلاش مى کنیم تا باز هم مسابقاتى را برگزار کنیم.
گفتنى است در این تمرین شهاب عادلى به دلیل مصدومیت غایب بود در حالى که طاهرخانی، صیادمنش، قائدى، آذری، نورافکن، پورابوالقاسم، ساکی، جبیره، طاهری، آغاسی، اقاجان پور، مهدیخانى، نامداری و زامهران هنوز خود را به کادر فنى تیم امید معرفى نکرده اند.
بیشتر بخوانید: