خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقیقات استیضاح ترامپ تا اواسط نوامبر علنی خواهد شد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 آبان 1398 - 12:32
یک روزنامه آمریکایی از علنی شدن احتمالی تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ توسط دموکرات‌های مجلس نمایندگان تا اواسط نوامبر خبر داده است.
اوكراين،آمريكا،رئيس،جمهور،تحقيقات،استماع،برگزار،بايدن،تيلور

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه واشنگتن پست نوشت: دموکراتهای مجلس نمایندگان آمریکا احتمالا تا اواسط نوامبر (اواخر آبان ماه) تحقیقات مربوط به استیضاح دونالد ترامپ را به صورت علنی برگزار خواهند کرد.
کمیته های مجلس نمایندگان آمریکا نشست های استماع و شهادت درباره روند استیضاح ترامپ را به صورت خصوصی برگزار کرده‌اند تا مانع از آن شوند که شهود بخواهند روند شهادت دادن در این نشست ها را با یکدیگر هماهنگ کنند.
ولی با توجه به اعتراضات مطرح شده از سوی جمهوریخواهان درباره خصوصی برگزار شدن روند تحقیقات، برخی دموکراتها اکنون قصد دارند تا برگزاری نشست های استماع را علنی کنند.
دموکراتها قصد دارند نشست های استماع علنی را با حضور ویلیام تیلور رئیس سفارت آمریکا در کی یف و ماری یوانویچ سفیر سابق آمریکا در اوکراین برگزار کنند.
این دو نفر قبلا در نشست های استماع خصوصی شرکت کرده اند.
تیلور به نمایندگان آمریکایی اطلاع داده است که به وی گفته شده که 400 میلیون دلار کمک نظامی به اوکراین مشروط به این است که ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین تحقیقات گسترده‌ای را درباره جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و پسرش و دخالت در انتخابات 2016 میلادی انجام دهد.
تیلور افزود: دستور برای متوقف کردن کمک نظامی به اوکراین در ازای انجام تحقیقات درباره بایدن و پسرش، از سوی میک مولوانی رئیس کارکنان کاخ سفید بوده است.
حمایت ها از استیضاح ترامپ پس از افشای گفتگوی تلفنی جنجالی وی با رئیس جمهور اوکراین به شدت افزایش یافته است.
یک افشاگر اطلاعاتی آمریکا ترامپ را متهم کرده است که کمک نظامی ایالات متحده به اوکراین را به حالت تعلیق درآورده و آن را مشروط به تحقیقات ضد فساد رئیس جمهور اوکراین از جو بایدن معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و پسرش کرده است.
انتهای پیام/