خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایدن: ترامپ حس همدلی با طبقه متوسط آمریکا ندارد

ایسنا | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 آبان 1398 - 09:51
جو بایدن، از رقبای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ حمله کرد و به رأی‌دهندگان در ایالت حیاتی پنسیلوانیا گفت که طبقه متوسط "دچار مشکل" است.
بايدن،آمريكا،دموكرات،جو،ايالت

جو بایدن، از رقبای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به سیاست‌های اقتصادی دونالد ترامپ حمله کرد و به رأی‌دهندگان در ایالت حیاتی پنسیلوانیا گفت که طبقه متوسط "دچار مشکل" است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، جو بایدن، معاون رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا و رقیب انتخاباتی ۲۰۲۰ دونالد ترامپ گفت: "فکر نمی‌کنم ترامپ قادر به درک آن باشد؛ به نظر نمی‌رسد او به هیچ وجه حس همدلی داشته باشد."
بایدن تاکید کرد، ترامپ در حال فروپاشی اقتصادی قوی است که توسط باراک اوباما (رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا) ایجاد شد.
بایدن به جای تمرکز بر رقبایش در حزب دموکرات آمریکا، آتش حملاتش را به سمت رئیس‌جمهوری جمهوری‌خواه نشانه گرفته است.
جو بایدن گفت: "طبقه متوسط این کشور را ساخته‌ است، اما بسیاری از آن‌ها فاقد مراقبت‌های بهداشتی هستند یا برای پرداخت قبض‌های خود دست به گریبانند.
آن‌ها به دردسر افتاده‌اند."
ایالت پنسیلوانیای آمریکا از ایالات کلیدی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است.
ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ توانست هیلاری کلینتون دموکرات را با ۴۴ هزار و ۲۹۲ رای در این ایالت شکست دهد.
انتهای پیام