خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برکناری یکی از مدیران وزارت بهداشت با فشار نعمت‌زاده‌ها/ پول ثبت نام در سامانه سماح کجا خرج شد؟

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 01 آبان 1398 - 23:38
نعمت،شبنم،مسعودي،توضيحاتي،يكم،آبان،اخبار،پرونده،مقام،خبر،اجت ...

مهم‌ترین اخبار گروه اجتماعی یکم آبان ماه؛
پربازدیدترین اخبار سرویس اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان در تاریخ یکم آبان ماه ۹۸ را در این بسته خبری مشاهده کنید.
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، برکناری یکی از مدیران وزارت بهداشت با فشار نعمت‌زاده‌ها، پول ثبت نام در سامانه سماح کجا خرج شد؟، فعالیت ۲۲ کانون آلاینده در اطراف فرودگاه امام خمینی(ره) و غیره از مهم‌ترین اخبار یکم آبان ماه ۹۸ هستند.
بر اساس صحبت‌های قاضی مسعودی مقام بسیاری از اطرافیان شبنم نعمت زاده برای کمک به او به دادگاه نامه فرستاده‌اند.
نوچه‌ای گفت: شکسته شدن قستی از جدول باعث بسته شدن مسیر حرکت آب و سرریز شدن آن به داخل بزرگراه کردستان شد.
پنجمین جلسه رسیدگی به پرونده شبنم نعمت زاده صبح امروز به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.
تغییر تاریخ تولد شناسنامه‌ای نیازمند طی کردن روند قانونی و مشخصی است.
برخی خبر‌ها حکایت از بازداشت روح الله مومن نسب کارشناس فضای مجازی در رابطه با پرونده آمد نیوز دارند، موضوعی که با واکنش خود مومن نسب رو به رو شد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور از واریز مستمری مهرماه مددجویان این سازمان به حسابشان خبر داد.
یک روانشناس درباره راهکار مقابله با دروغ گویی کودکان توضیحاتی داد.
معاون فنی و عمرانی شهردار تهران درباره جمع آوری آب‌های سطحی به هنگام بارش‌های پاییزی توضیحاتی داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از دستگیری یکی از دلالان سکه و ارز با گردش حساب بانکی ۱۲ تریلیون و ۵۵۲ میلیارد ریالی خبر داد.
#تهران_ما علت دریافت هزینه در سامانه سماح را برای زائران اربعین امسال پیگیری کرد.
در جریان دادگاه امروز شبنم نعمت زاده، خبر برکناری یکی از مدیران وزارت بهداشت با فشار نعمت زاده‌ها رسانه‌ای شد.
مسعودی مقام درباره آخرین وضعیت پرونده شبنم نعمت زاده و بانک سرمایه توضیحاتی داد.
علیپور گفت: علاوه بر آرادکوه منابع آلاینده دیگری در اطراف فرودگاه امام خمینی (ره) فعالیت دارند که سهم آرادکوه در برابر آن‌ها ناچیز است.
انتهای پیام/