نشانگرهای استانداردکارگاه های غیرمجاز محصولات لبنی را حذف می کند
مهر
|
استانها
|
چهارشنبه، 01 آبان 1398 - 20:33
شیراز-رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: اگر نشانگرهای استاندارد مورد توجه مصرف کننده نهایی باشد، کارگاه های سنتی تولید محصولات لبنی از بین می روند.

به گزارش خبرنگار مهر،علی بهادر چهارشنبه در آیین روز جهانی غذا در شیراز بیان کرد: تغذیه سالم مولفه های مختلفی دارد که از جمله آن میتوان به علایق و سلیقه های مردمی اشاره کرد.
وی متذکر شد: آگاهی مردم از نحوه تغذیه درست منجر به این موضوع خواهد شد که آمار میزان گرسنگی کاهش یابد.
او در پایان تاکید کرد: افزایش میزان کشت در میان اراضی کشاورزی باعث نشده که میزان گرسنگان جامعه کاهش داشته باشد.