سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لکسوس سال آینده خودرو تمام الکتریکی عرضه می‌کند

فارس | برگزیده، اقتصادی | چهارشنبه، 01 آبان 1398 - 18:42
شرکت خودروسازی لکسوس، زیرمجموعه تویوتای ژاپن، قصد دارد، سال آینده میلادی یک خودرو تمام الکتریکی به بازار عرضه کند.
الكتريكي،لكسوس،خودروهاي،بازار،شركت،مدل

شرکت خودروسازی لکسوس، زیرمجموعه تویوتای ژاپن، قصد دارد، سال آینده میلادی یک خودرو تمام الکتریکی به بازار عرضه کند.
به گزار ش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، مدیرعامل شرکت خودروسازی لکسوس، تولید کننده مدل‌های لوکس تویوتا، امروز اعلام کرد: در راستای حضور پررنگ‌تر در بازار خودروهای تمام الکتریکی این شرکت سال آینده میلادی یک خودروی تمام الکتریکی با باطری عرضه خواهد کرد.
وی در مراسم رونمایی از یک مدل مفهومی الکتریکی در نمایشگاه خودروی توکیو گفت که رونمایی از این خودرو با هدف فروش در قالب مدل الکتریکی لکسوس انجام می‌شود.
مدیرعامل لکسوس تاکید کرد: یکی دیگر از اهداف این شرکت این است که تا سال 2025 فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی خود را از خودروهای بنزینی بیشتر کند.
مدل تمام برقی لکسوس اولین مدل خودروی سواری برقی تویوتا محسوب می‌شود و تویوتا به دنبال کسب سهم از بازار خودروهای تمام الکتریکی در قالب اجرای این پروژه است.
این شرکت در واقع به دنبال رقابت با خودروساز‌هایی نظیر نیسان و تسلا است که مدت‌هاست در این بازار حضور دارند.
یوشی هیروساوا مدیر عامل لکسوس می‌گوید:‌این خودرو در بازار چین، آمریکای شمالی و دیگر نقاطی که تقاضا برای خودروهای تمام الکتریک عرضه خواهد شد.
انتهای پیام/