ارگانهای کشور راه حل مناسبی برای کم تحرکی جامعه پیدا کنند
معاون فرهنگی و توسعه ورزش های همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: ارگانهای مختلف کشور باید موضعی درست و راه حل مناسبی برای کم تحرکی جامعه پیدا کنند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش های همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: ارگانهای مختلف کشور باید موضعی درست و راه حل مناسبی برای کم تحرکی جامعه پیدا کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عبدالحمید احمدی ظهر امروز در اولین همایش بینالمللی ورزش و توسعه پایدار که در دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: مسوولیت اجتماعی در ورزش یکی از موضوعاتی است که باید بیشتربه آن توجه شود.
وی افزود: طبق آمار 60 درصد جمعیت بالای 18 سال کشور و 21 درصد افراد 7 تا18 سال کشور با مشکل چاقی و اضافهوزن رو به رو هستند که در آینده برای کشور بسیار هزینهبر خواهد بود.
احمدی تصریح کرد: ارگانهای مختلف کشور باید موضعی درست و راه حل مناسبی برای کم تحرکی جامعه پیدا کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از ضعفهای جدی در بخشهای مختلف ورزش کشور کمتوجهی نهادها به مسئولیت اجتماعی است.
معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: زمانی ما میتوانیم از توسعه پایدار در ورزش حرف بزنیم که جامعهای سالم و بدون فقر حرکتی داشته باشیم.
احمدی در پایان اظهار داشت: سرمایهگذاری در ورزش برای عموم مردم میتواند یک راه حل موثر در پیشگیری و کاهش هزینههای درمان باشد.
توسعه پایدار بهترین راهکار برای جلوگیری از آسیبهای ورزشی است
مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آسیبها در ورزش هم قابل پیشبینی و هم قابل پیشگیری است و راه حل آن نیز در ساخت بیمارستان نیست بلکه توسعه پایدار بهترین راه حل است.
محمدحسین علیزاده اظهار داشت: اگر ورزش با ساز و کار مناسب اجرا نشود باعث آسیب نیز خواهد شد.
وی ورزش نکردن اصولی را عامل ایجاد آسیبهایی مانند معلولیت، آسیب روانی فوت و مواردی از این قبیل مشکلات دانست و تصریح کرد: برای پیشگیری از این موضوعات باید از مدلهای استراتژیک که در دنیا مقبول است استفاده کرد.
وی ادامه داد: توسعه پایدار به این معنی است که با کمترین هزینه به صورت یکپارچه فعالیتهای ورزشی را ادامه دهیم.
انتهای پیام/2330/79/ی