تولید بیش از ۱۴ هزار تن گوشت قرمز در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید 14 هزار و 24 تن گوشت قرمز و 156 هزار و 23 تن شیر در گیلان در 6 ماهه نخست سال خبر داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید 14 هزار و 24 تن گوشت قرمز و 156 هزار و 23 تن شیر در گیلان در 6 ماهه نخست سال خبر داد.
علی درجانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به برآوردهای انجامشده در حوزه دام استان، اظهار کرد: استان گیلان بیش از یکمیلیون و ۲۷۰ هزار رأس انواع گونههای دامی شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاومیش، گوسفند و بز است.
وی با بیان اینکه توان تولیدی شیر استان در سال ۹۸ بالغبر ۶۵ هزار و ۲۸۶ تن است، گفت: گیلان توان تولید گوشت بیش از ۳۹ هزار و ۲۸ تن دارد و بالغبر ۸۰ درصد تولید شیر و گوشت استان از طریق واحدهای کوچک روستایی و نیمهصنعتی تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست امسال تولیدشده، افزود: سهم انواع دام سنگین در تولید شیر و گوشت قرمز استان در ۶ ماهه نخست سال به ترتیب بیش از ۹۶ و ۸۵ درصد است.
انتهای پیام/84007/ق